Ivana Aleksić
Foto: Alo/Printscreen

Poznato je da se bivša supruga Nenada Aleksića Ša nikada nije oglašavala za medije povodom celokupne situacije sa svojim, sada već bivšim suprugom, kada ju je javno prevario u Zadruzi, ali je sada progovorila o svemu, i to javno!.

Naime, ona je istakla da rijaliti ne prati i dodala da on više nije njena briga.

- Ja "Zadrugu" ne pratim, nemam razloga više da gledam - rekla je ona i dodala:

Da li treba da komentarišem? To nije moja briga, ne bih komentarisala. Ako on mene spominje dobro, ja njega ne spominjem - iskrena je Ivana.

Budući da Nenad stalno spominje brakorazvodnu parnicu, ona se dotakla i te teme.

On stalno spominje  brakorazvodnu parnicu, a mi smo se razveli sporazumno, znači mora da pristanemo on i ja na uslove. Nije on slagao, on je pristao i to je bio njegov predlog. Ništa nisam komentarisala i neka ostane na tome - istakla je ona i priznala da on nije osoba za koju je bila udata.

- Baš moram o njemu? Samo ću da kažem da to nije osoba za koju sam ja bila udata. Ćutala sam zbog sebe, nije bilo potrebe da ja komentarišem i da otvaramo pandorinu kutiju. Imala sam stres, prolazila sam kroz težak period. Tu su bili porodica i prijatelji - kazala je ona.

Ivana se dotakla i Vladimira Tomovića i priznala u kakvim su sada odnosima.

On se našao kao podrška. Nsimo više u kontaktu. Oni su divna porodica i divni ljudi. Imam sve najlepše da kažem o njima, o Vladimiru i samo više nismo u kontaktu - poručila je Ivana, a onda otkrila da li su bili prijatelji ili u vezi:

- Odnos se završio - poručila je kratko za Republiku. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading