BIZNISMEN IZ DUBAIJA OTIŠAO U ZABORAV?! Ana Korać uhvaćena sa misterioznim momkom, isplivali svi detalji njihovog odnosa u javnost! (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Starleta Ana Korać pojavila se sinoć na otvaranju jednog prestoničkog restorana u društvu navodnog prijatelja i tako privukla veliku pažnju okupljenih medija.

I dok su svi očekivali da će se na ovom događaju pojaviti u društvu Marka Janjuševića Janjuša, sa kojim se zbližila u poslednjih nekoliko dana, iz Aninog belog, luksuznog automobila išetao je mladi momak atraktivnog izgleda, sa kojim nije viđena ranije.

Kako mediji saznaju iz zvora bliskog Koraćevoj, ona sa misterioznim momkom navodno ipak ima nešto više od prijateljstva.

- Ana ga je nedavno upoznala preko zajedničkih prijatelja, dopali su se jedno drugom na prvi pogled. Oboje su atraktivni i opušteni, skontali su se odmah na prvu. U javnosti se predstavljaju kao prijatelji, ali oni koji su im baš bliski znaju da tu ima mnogo više od ''druženja''. Oseća se jaka hemija između njih, a čuli smo i da se tajno viđaju, ona ne sme ništa javno s njim, jer ima tog dečka u Dubaiju, pa mora da se skriva, šta će... - otkriva izvor blizak bivšoj zadrugarki.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading