KRISTIJAN GOLUBOVIĆ DISKVALIFIKOVAN IZ ZADRUGE! Bez kontrole nad sobom nasrnuo na Miljanu i obezbeđenje, njegova ljubavnica potpuno utučena (FOTO)
Foto: Youtube/Printscreen

Kristijan Golubović je rano jutros diskvalifikovan iz rijalitija "Zadruga 4". Kada je spakovao svoje stvari, pozdravio se sa cimerima i krenuo na kapiju. Kristina Spalević je dobila zagrljaj od njega.

Rano jutros je došlo do haosa u pabu između Miljane Kulić i Kristijana Golubovića. Posvađali su se, a zatim su pale teške reči i psovke.

- Ja k*rva? - pitala ga je Kulićeva.

- J*bem ti familiju - poručio je Kristijan.

- I ja tebi celu - uzvratila je Miljana.

- Izlazi odavde, marš napolje. Beži iz paba - pobesneo je Golubović i krenuo da izbacuje Miljanu iz paba.

Naon haosa koji se desio u pabu između Kristijana Golubovića i Miljane Kulić, kada je on pokušao da je izbaci, desio se novi ispred kazina. Kristijan se vraćao u hotel sa Kristinom Spalević, a Miljana je išla za njima. Kristijan je krenuo da gađa Kulićeva, na šta mu je ona odbrusila.

Miljana je uletela u kazino da se sakrije, a on je izgubio kontrolu i krenuo za njom i napravio rusvaj.

Veliki šef je doneo odluku da Kristijan bude diskvalifikovan iz rijalitija "Zadruga 4".

Kristijan je u pratnji obezbeđenja otišao do paba da spakuje stvari, u čemu su mu pomogli njegovi prijatelji.

- Diskvalifikovan sam, pomozi mi da spakujem stvari - rekao je Kristijan Čorbi, koji nije verovao da se ovo dešava.

Zbog čega se Kristina gorko pokajala što je postala Golubovićeva ljubavnica, čitajte OVDE.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Vasar Tastine

23.06.2021 08:34

A mi jos da smo ovce pa da zablejimo.... verujuci da je ova diskvalifikacija prava. Ovo je sve predstava i to losa. Ne secam se da je ikada neko diskfalifikovan pakovao pateticno stvari.....odvratno. Ova zadruga je stvarno propala totalno. A ovog morona lazljivog treba zatvoriti u zatvorsku celiju zauvek.

Mi Svi

23.06.2021 09:07

Napokon..🙏.trebao je davno neznam zasto du ga drzali ovoliko dugo...cekali da nekog povredi ...sada drzava ako je pravna treba da uradi nesto I vrati ga odakle je dosao...umislio da su devedesete....I jos nesto zaboravio je da povede ono svoje uplakano kuce..potrcka corbu ..da se ne bih sad on umislio da potcjenjuje zenski rod ...a zadrugarima zekim svu srecu sad ce biti fer borba do finals...samo corbu izbaciti jer je isti kristijan 👎🤢🤮

Ђура

23.06.2021 11:29

Зашто је оставио шарпланинца да цвили за њим?