OVO SAM URADIO DA STAVIM TAČKU NAPOLJU: Kristijan Golubović sek*om sa Kristinom samo želeo da otera ženu od sebe?
Foto: Youtube/Printscreen

Sinoć se odigrala  "Igra istine", a jedno od pitanja je postavljeno Kristijanu Goluboviću.

- Negde mislim da bi te većina pitala ovo, kako ćeš sada na dalje ići sa Kristinom i svojom ženom? Evo sada, svestan si da te gledaju svi i tvoja supruga, ili neko njen šta bi joj sada rekao preko ove kamere? - glasilo je pitanje.

- Rekao bih joj da mi oprosti, ja je volim, ali znam kakva je i pravila je scene od nepostojećih situacija, a zamisli sada posle ovoga. Ovo sam uradio da bismo stavili tačku na mrcvarenje ono napolju, a bilo bi loše da upadne u hotel i nahvata me sa nekom, ali ovo je bila prilika. Emocija postoji, dobar sam muž i da mi bilo šta kaže ja ću uvek biti tu za nju i dete, ne može tako da se lako kaže ona nije kriva i ostala je ista kao i pre, ja sam napravio taj korak, ali će me možda koštati svega lepog što smo imali, i javno joj se izvinjavam i ako može neka shvati, ali ako ne može - shvatam! Ja sam na ovaj loš način pomogao i sebi i njoj, ali ona je tiha, čista, umiljata, dobra majka, ali me nikada nije razumela i bila tu da me prati i sve je to presudilo. Ja njih dve mogu da gledam ceo život kao potok kako ide, ali i ja želim da se okupam u potoku, jer život mora da se živi, a mene je bolelo jer sam živeo kao u crkvi, ja sam sve potencirao, ali želim da mene neko povuče za ruku! - rekao je Kristijan.

Da li si sve te nedostatke rekao Ivani? - pitala je Sandra.

Jesam, hiljadu puta! Ja stavim sto hiljada evra na sto, ona se ponaša hladno kao

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
KoBra

15.05.2021 08:46

Jako ljigavo.... i sto sada neko treba da gleda u jutarnje sate naskakanje one "kobile" i njega magarca obicnog od pedeset ljeta. Uzas. Zadruga je leglo razvrata i pornografije ozenjenih i devojaka sumnjivog morala. Jos ocekuje neko od prvih mesta na kraju tj u finalima. Zasto? Sto je onog magarca cesljao tamo,hranio guske i napokon pokazao ono naj gore od sebe i to javnu prevaru i najruznije ponizio svoju zenu. To je alfa muzjak? To je smeće od coveka.