PEVAČ NAPUSTIO KUĆU I OSTAVIO DECU! Godinama unazad bili u braku na papiru, a njegovo priznanje ostavlja bez teksta
Printscreen

Bane Mojićević, bivša "Zvezda Granda" i pevač, pre par godina razveo se od svoje supruge Milice, sa kojom ima dvoje dece, a nedavno je rešio da ogoli dušu i ispriča sve o njihovom razvodu.

Bračni par Mojićević godina pre zvaničnog razvoda, imali su razne krize i brodolome, pa su odlučili da žive razdvojeno jedni od drugih, ali nakon par godina usledio je i razvod.

PEVAČ NAPUSTIO KUĆU I OSTAVIO DECU! Godinama unazad bili u braku na papiru, a njegovo priznanje ostavlja bez teksta

Printscreen

 

Pevač je u jednoj emisiji nedavno progovorio zbog čega se njihov brak našao u teškoj situaciji, pa je jedini izlaz bio u tome da se raziđu:

To što sam ja bio veran, ništa ne znači. Kad nešto ne funkcioniše bolje je da se ljudi raziđu na vreme. Godinu dana smo se zabavljali, a šest godina smo bili u braku. Svakako je bolje da ne postoji nikakva podrška, nego da ima ljubomore i nerazumevanja. To mi je najveći stres i trauma koju sam doživeo. Čovek se bori da to toliko ne utiče na njega, naravno da jeste uticalo, ali dovoljno je vremena prišlo da mogu normalno da funkcionišem - kaže Bane i dodaje:

Bane sa bivšom ženom

Instagram

 

- Bolje je da ne postoji nikakva podrška, nego da ima ljubomore i nerazumevanja. Lakše je kad imaš podršku, ali ako to nemaš, onda ideš dalje sam. Nisam našao novu partnerku, nema potrebe to da se krije. Muzika je za mene najbolja terapija i najbolji prijatelj u svakom trenutku,a naročito u onim najtežim - otkrio je pevač u emisiji ''Premijera - Vikend specijal''.

Vest da je pevač napustio porodični dom u kome je porodica zajedno stanovala, odjeknula je već sad davne 2017. godine, a on je nakon par godina izjavio, da su oboje nakon razovda procvetali i da je to bila najbolja odluka koju su mogli da urade:

- Da sam znao da će mi biti ovako, ranije bih se razveo. Bukvalno sam procvetao. I ne samo ja, rekao bih i da je Milici svanulo. Oboje smo sada srećniji i zadovoljniji, a naš odnos je iskreniji i zdraviji - rekao je Bane za "Alo" i dodao:

PEVAČ NAPUSTIO KUĆU I OSTAVIO DECU! Godinama unazad bili u braku na papiru, a njegovo priznanje ostavlja bez teksta

Printscreen

 

- Jednostavno smo se udaljili. Svako je živeo za sebe... Pre godinu i po dana smo se razdvojili i živeli odvojeno, a nedavno smo i taj papir potpisali i zvanično se razveli. Već dugo nismo par. Dao sam i sebi i njoj vremena da prebolimo, da odbolujemo to što nismo uspeli, a u isto vreme i šansu da se nešto promeni. Međutim, za to vreme smo još više shvatili da nam je oboma tako bolje i definitivno se dogovorili da se i papirološki raziđemo- izjavio je Bane tada.

BONUS VIDEO 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Strasno

14.03.2024 15:20

Zena je obicna.Nista posebno.Ja licno ne volim ljude s duguljastim licem. Medjutim, to je stvar ukusa.