Anđela jovanović
Foto: Alo/Alo

Juče, 6. marta, brojne glumice došle su u Prvi osnovni sud u Beogradu kako bi pružile javno podršku koleginici Anđeli Jovanović, koju je kolega Branislav Lečić tužio jer je odbila da se pojavi sa njim u kadru u seriji Radio Mileva.

Glumica je navela da je to zbog neprijatnog iskustva iz prošlosti, ali i optužbi njenih koleginica na Lečićev račun.

Pre samog suđenja Jovanovićevu je dočekao aplauz od Mirjane Karanović, Tamare Krcnunović, Borke Tomović, Milene Radulović, Ive Ilinčić, Nine Janković, Maše Dakić, Anđelke Stević Žugić, Mione Marković... Dan ranije, Jovanovićevu je podržala i Sloboda Mićalović.

Anđela Jovanović

Foto: Ataimages

 

Mirjana Karanović je o pritužbama mnogih glumica, između ostalog i nje na Lečićev račun rekla:

- Mislim da već i sami znate odgovore. Ja nemam vremena da se bavim time. Imam vremena samo za svoje prijatelje i osobe do kojih mi je stalo - rekla je glumica, dodajući da niko nema obavezu da se sa Lečićem druži i radi.

Glumica Milena Radulović takođe je prokomentarisala ovu situaciju kratko za domaći medij:

- Nije mi on u fokusu, Anđelu sam podržala i već sam objasnila zašto, nema potrebe da ponavljam. Nju sam podržala jer je napravila hrabar iskorak - rekla je Milena za domaći medij.

Sloboda Mićalović

Foto: ATA Images

 

S druge strane, glumica Sloboda Mićalović takođe je dala kratak komentar, ne želeći da produbljuje priču o Lečiću.

- Ne želim dalje da komentarišem. Pružila sam podršku Anđeli zbog tužbe, jer je to nedopustivo - rekla je kratko Sloboda.

- Svako ima slobodu izbora da želi da radi sa nekim zbog svog iskustva i ličnog odnosa sa tom osobom. Verujem koleginici Anđeli i zato sam bila tu da joj pružim podršku - zaključila je ona za 24sedam.

Ostale koleginice koje su došle da je podrže prokomentarisale su samo da veruju Anđeli i da su stoga došle da joj pruže podršku.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Sloboda

07.03.2024 10:55

Moja Srbija je slobodna ,svako sme da kaze istinu.Niko ne trpi posledice. .Sve je lepse ziveti u Srbiji. Slibodarski i posten narod.