angelina
Foto: Printscreen/angelina, pritnscreen instagram

Popularna pevačica Angelina Vujović nedavno je gostovala u jednoj emisiji, gde je otkrila da muzika i pevanje nisu jedini njen talenat, već da je pored toga želela da se oproba i u glumi.

Angelina se tada opredelila za školu glume kod učitelja Mike Aleksića, a o njihovom susretu govorila je neposredno posle skanadala koji je odjeknuo u medijima, a u koji je i on, navodno, umešan.

Angelina tvrdi da je odmah osetila o kakvom čoveku se radi, te da ju je ta njegova loša energija odbila u startu:

- Pored sviranja gitare i pevanja, još u detinjstvu sam pokazala talenat i za glumu. Učila sam glumu u pozorištu "Dadov", ali je u jednom trenutku trebalo da nastavim da pohađam časove kod čuvenog Mike Aleksića - prisetila se pevačica.

Angelina se nadovezala i zbog čega ipak nije to učinila:

- Kada se desila cela ta priča, odmah sam rekla: "Znala sam da mi se ne sviđa ovaj čovek!". Ovako je to bilo, mene je kod njega odvela moja drugarica, on je znao da ću doći, ja sam došla da pogledam tu kako mi se dopada, a dočekala me ta neka odvratna energija, neko izdrndavanje nad onom decom, a ja sam bila dete koje ne trpi autoritet. Ja sam imala poštovanje prema svakome, pogotovo prema starijima od sebe, ali ako ti nemaš poštovanja prema meni, bio mi ti profesor, budući profesor, stariji od mene, ja za to nisam imala strpljenja da uopšte to dozvolim - izjavila je Angelina.

Pevačica je otkrila i kako se susret završio:

- Čovek krenuo tu nešto da mi se obraća, ja ga pitala, dobro, pa kada je taj upis, šta ti, tu... Neko nadmudrivanje, nešto... Ja rekoh, hoćete li vi meni odgovoriti, je l' može da se ide kod vas, je l' ne može... Hoću da idem kući, nemoj da me maltretiraš, nisam se ni upisala još, vi meni tu nešto... I nešto sam mu još tu ja rekla, pošto ste takvi verujem da niko od ovih ovde ljudi ne želi da vam dolazi na časove, a ja tek ne želim da se upišem. Sišla dole i rekla mami: "Slušaj, ja ovog čoveka ne želim više nikada u životu da vidim!"- priznala je ona.

Podsećamo, Miroslav Mika Aleksić, optužen je za više silovanja i polnih uznemiravanja polaznica njegove škole. Suđenje za sva dela koja mu se stavljaju na teret je u toku.

BONUS VIDEO

services.brid.tv

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading