Lepa Brena ostavila tri evra bakšiša
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Najveća zvezda bivše Jugoslavije, Lepa Brena, uvek je bila ispred svog vremena, a njenih muzičkih spotova koji su i u ono vreme, mogli da pariraju stranim velikim zvezdama, se i dan danas sećaju.

Pevačica je davne 1997.godine, snimila jedan spot sa popularnim producentom Dejanom Milićevićem, a spot je emitovan samo jednom, da bi odmah nakon toga bio i zabranjen.

Reč je muzilkom spotu za pesmu "Ljubav je", koja se nije dopala tadašnjoj vojsci bivše Jugoslavije, pa je spot momentalno zabranjen.

Fotograf i reditelj je prokomentarisao je događaje oko spornog spota.

Nikada mi neće biti jasno zašto se Vojska Jugoslavije stidela spota sa Lepom Brenom. Tek što se dva dana emitovao na PInku, stigao je dopis iz Generalštaba u kome se strogo zabranjuje dalje prikazivanje. Šteta…. Mogao je to biti spot za sva vremena. Brena maršira sa specijalnom jedinicom, peva u kasarni, vojnici oko nje vežbaju… Čak ni ja nemam taj spot u arhivi - ispričao je jednom prilikom Dejan Milićević.

Spot Lepe Brene u međuvremenu se pojavio na Jutjubu.

Podsetimo, Lepa Brena je u jeku popularnosti, devedesetih godina snimila veliki broj atraktivnih spotova koji su osvajali publiku na ovim prostorima.

BONUS VIDEO

services.brid.tv

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading