Silvia
Foto: Printscreen/Printscreen/AmiGShow

Naslednica Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić, Silvia, gostovala je u emisiji u kojoj je otkrila detalje odrastanja sa slavnim roditeljima. Dotakla se i  njihovog razvoda koji se desio kada je imala samo 11 godina. Sa očevom drugom suprugom Vesnom Đogani je u skladnim odnosima, ali priznaje da je ocu bilo teško da im saopšti kada je ona ostala trudna sa prvim detetom.

- Bila sam peti razred, 11 godina, mislim da mi nije pao teško jer smo uvek u porodici pričali o svemu, znali smo šta se dešava i uvek smo imali otvoren odnos i sa mamom i sa tatom. Moja sestra i ja smo bile upućene u sve i mi smo bile za to da ako im ne ide zajedno i ukoliko ne vide budućnosti da se razdvoje. U to vreme nije bilo puno razvoda, ja sam bila jedina u odeljenju koja ima razvedene roditelje, ali mi nije bilo teško - rekla je Silvia i prokomentarisala kako je izgledao novi život nakon njihovog razvoda.

- Mojoj mami je bilo teško da krene sve ispočetka ali ona je jaka žena, želela je da sve izgura sama. Pamtim neke situacije kada smo se odselile sa mamom, a tata je ostao u našoj porodičnoj kući. Moja mama je želela da započne samostalan život, ali ona je mnogo jako i nije želela da nam pokaže da joj je teško. Nakon toga je sve došlo na svoje. Ona je lavica, takvu ženu još nisam upoznala - rekla je jednom prilikom Silvia.

Pevačica otkriva da je otac bio taj koji je ostao u porodičnoj kući, dok su ona, mama i sestra morale da iznajmljuju stan.

- Ta kuća je sada pretvorena u vrtić, u dvorištu sada postoje još dve kuće, u jednoj živim ja, a u drugoj moja sestra. Posle razvoda mama i moja sestra i ja smo otišle u podstanare i tako smo živele par godina, onda smo se vratile u kuću kada su mama i tata neke svoje odnose regulisali i onda je sve to pripalo mami, odnosno podelili su, imali su dogovor i tada je tata izašao iz kuće. Kada smo bile male išle smo kod tate vikendom, on je uvek hteo da priča sa nama, nama je to bilo dosadno, ali to je urodilo plodom. Smatram da je razgovor sa decom najbitniji, kada si u pubertetu to te gnjavi ali te reči ostaju u glavi - rekla je tada ona i dodala da sada ceni sve što joj je otac govorio.

- Slušala sam ga, klimala glavom, tada mi je bilo dosadno ali sada mnogo cenim razgovor sa njim, sada mi daje pametne savete, taj razgovor održava porodicu i imamo fenomenalan odnos u familiji - Silvia je otkrila i da njegovu drugu suprugu Vesnu Đogani gleda kao drugaricu.

- Tako je, mi Vesnu znamo od malena, odrasle smo uz nju, ona je bila sa nama. Zna nas od moje pete godine. Tati je bilo teško da nam kaže da su zajedno. Vesna je bila u drugom stanju kada nam je rekao. Davno je bilo, ne mogu da se setim osećaja koji je bio u meni, ali sigurno da je bilo teško. Nismo očekivali tako nešto, drugačije je kada je tu neko konstantno sa tobom, a drugačije bi bilo da je on doveo neku potpuno drugu ženu koju ne poznajemo - istakla je Silvia.

Silvia je prokomentarisala i to da su Đoletova i Vesnina ćerka i njena ćerka vršnjakinje.

- Ona i tata imaju ćerku koja je mlađa dva meseca od moje. Kada su nam deca porasla, sa dve-tri godine mi smo krenuli da spajamo decu, da se druže, da idemo na aktivnosti i šetnje, ali kada je moja ćerka bila mala moja mama je tu bila za sve - rekla je ona za domaći medij.

Podsetimo, Đole iz prvog braka sa Slađom ima dve ćerke, a sa Vesnom ima starijeg sina i ćerkicu.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading