Đole Đogani
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Popularni denser, Đole Đogani, nedavno je u jednoj emisiji otkrio da je od jednog njegovog vanvremenskog hita, zaradio ogromne pare, od kojih su sazidali celu kuću.

Naime, kako Đogani otkriva reč je o nezaboravnom hitu, "Idemo na Mars", koja je i danas danas, veliki hit:

- Slađa i ja smo zajedničku kuću napravili od novca koji smo zaradili od te pesme.Zamišljao sam da ću jednog dana kad ostarim, sedeti tamo sa svojom porodicom, imati svoje unuke, i onda bam, desio se raspad- ispričao je Đole jednom prilikom.

Đole Đogani o razvodu sa Slađom Delibašić

Printscreen

 

Denser je takođe otkrio kako je nastao čuveni hit, koji je bio pravo osveženje na estradi u to vreme:

- Sedeo sam sa mojim prijateljem Danijelom i rekao mu da želim da tekst bude malo drugačiji, da ne bude o ljubavi o rastancima, o svemu onome što se tada pravilo. On je rekao ‘Druže jedino da idemo na Mars pa da napišemo pesmu’ i ja kažem ‘To, to nam treba. Idemo na Mars’– rekao je denser i otkrio da su tekst smišljali usput.

Đogani je takođe odao tajnu da je vanvremenski hit, zapravo parodija na tadašnju narodnu muziku:

Ta pesma je zapravo neka parodija na narodnjake, bez uvrede ikome. Nismo imali drugu strofu, sećam se, pa se svako ubacivao sa nekim delom teksta – objasnio je pevač.

Priznao je da je prilkom snimanja pesme, došlo do fatalne greške, kada je prvobitna verzija pesme bila nesačuvana, ali je ubrzo nakon toga urađena nova, još bolja.

Đole je takođe otkrio da njegova tadašnja supruga, Slađa Delibašić, nije htela da čuje za pesmu:

- Kad sam rekao Slađi ona nije htela da čuje da peva taj tekst. Rekao sam joj da imamo decu i da moramo da zaradimo pare. I eto, nastade hit- kroz osmeh je objasnio Đogani.

BONUS VIDEO

services.brid.tv

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading