STANJE JE OZBILJNO Marko Bulat otkrio u kakvom zdrvstvenom stanju je njegova žena!
Printscreen

Supruga pevača Marka Bulata, Marija, objavila je na svom Instagramu fotografiju u kolima i zabrinula pratioce.

Naime, poznato je da Marija bije tešku bitku i da joj krvni sudovi izgledaju kao da ima 70 godina, što je i ona sama jednom prilikom pričala, a sada su je zadesile nove muke.

Marko Bulat je za "Telegraf" otkrio zdrastveno stanje njegove žene.

Bulat je priznao da su morali na dodatne preglede nakon povratka sa letovanja, kao i da Marija ima 16 diskus hernija.

- Otekli su joj jastučići između pršljenova, nisu prokrvljeni dovoljno, na tri prsnjena ima napsrnuće, a ima i 16 diskus hernija, vidi se veliko ostećenje. Kao što znate, ima tu bolest da joj organizam stari brže u odnosu na godine - rekao je Marko za Telegraf.rs na samom početku i dodao:

- Krenuli smo na terapije laserom ne bi li se regenerisala oštećenja. U pitanju je fraktura tri pršljenja. Plus sklorioza i kifoza. Uradili smo ceo magnetni i rendgenski snimak, doktori prate situaciju. Plus na sve to ima dijastazu i hroničnu anemiju. Sve je to povezano, u invalidskim kolicima je bila dok je čekala na pregled - rekao je pevač.

Marko Bulat

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, Marija je i sama o svojoj borbi govorila u javnosti, ali nikada do detalja, iako je poznato da je u pitanju ozbiljnija bolest.

- Ustanovljeno joj je da joj krvni sudovi izgledaju kao da ima 70 godina. Znači, saznanje da imaš tako nešto... - rekao je Marko Bulat svojevremeno.

- Ja jedva imam 50 kilograma. On je veoma dugo želeo dete i borio se za to. Htela sam da mu rodim decu pa makar i mene Bog da je uzeo. Hvala Bogu dobili smo dete - pričala je Marija.

- Terapije ću morati doživotno da primam, imam dosta dijagnoza, mogla bih da vam slikam sve i da vam prosledim, ali hajde da ne pričamo o tome. Tri porođaja su učinila svoje, savetovala bih sve žene da se redovno pregledaju. Imam probelem sa linfama i tešku anemiju, odlažem hospitalizaciju koliko god je to moguće - rekla je jednom prilikom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading