gradonačelnik nikšića
Foto: Printscreen/Facebook printscreen

“Ali sam ja zbog nekog položaja dijelova svoga tijela prilikom stajanja procesuiran i osumnjičen jer se povlađuje usijanim glavama iz antisrpskog i promafijaškog medijskog lobija. Ovim činom je tužilaštvo povrijedilo ugled Crne Gore, kao i svi oni koji su u ovoj hajci učestvovali ugledajući se na principe postupanja kakvi su važili samo u nacističkoj Njemačkoj i Nezavisnoj državi Hrvatskoj”, istakao je Kovačević.

Smatra da je procesuiran samo zato što se zna da je Srbin i toga kakvo je njegovo mišljenje “o stihovima ratnog zločinca, fašiste i podržavaoca NDH Sekule Drljevića koji se nalaze u himni Crne Gore”.

“Da se bilo kome drugom nešto slično desilo ko dolazi iz redova nekog drugog naroda o ovome ne bi bilo ni riječi, a kamoli ovolike hajke. Naravno, ovo je i dimna bomba kojom treba pokriti sva ona nepočinstva ljudi iz prethodnog režima za koja ovih dana saznajemo. I da parafraziram jednog od ministara koji je onako osiono zaključio da nešto ne moramo voljeti, ali moramo poštovati. Ni Srbe ne morate voljeti, ali ćete morati da nas poštujete”, poručio je Kovačević.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading