AMS S UPOZORAVA U ovim delovima Srbije budite dodatno oprezni, na granici se čeka do 5 sati
Alo!/Masanori Jošida

Automoto savez Srbije u najnovijem izveštaju o stanju na putevima u graničnim prelazima navodi da teretna vozila čekaju na Batrovcima pet sati, na Šidu dva sata, a na Gradini sat i po.

AMS S upozorava vozače na hladno vreme i zimske uslove za vožnju.

U nižim predelima vozače očekuju mestimično vlažni kolovozi, dok na putevima u planinskim područjima treba računati sa ugaženim snegom na putu, poručuje AMS.

U izveštaju navode da se danas do 16 časova izvode radovi na demontaži starih i montaži novih portalnih tabli obaveštenja na postojećim portalima kroz grad Beograd i to ispred mosta Gazela i petlje Medaković, u smeru Beograd-Niš, a ispred petlje Konjarnik u smeru Niš-Beograd.

Radovi će izvode u pokretu i saobraćaj se odvija preticajnom trakom.

Izmenjen je režim saobraćaja na deonici petlja Žednik - petlja Bačka Topola zbog radova na rehabilitaciji kolovozne trake u smeru Subotica - Novi Sad. Saobraćaj iz pravca Subotice ka Novom Sadu preusmeren je u preticajnu saobraćajnu traku suprotnog smera i odvija se dvosmerno.

Do 10. decembra izvode se radovi na zaštitnoj odbojnoj ogradi u srednjem pojasu, na deonici petlja Pećinci - petlja Šimanovci, u smeru Batrovci - Beograd. U toku radova za saobraćaj je zatvorena preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom trakom.

Komentari (0)

Loading