Naim Murselji
Foto: Alo/Printcsreen

Članovi porodice, političari i stotine građana okupili su se na sahrani u njenom rodnom selu, a prisutni su bili i pripadnici tzv. kosovske policije. Kako je preneo portal Kosovo onlajn, u blizini mesta gde je prvobitno sahranjena ostali su samo venci.

Ekshumacija tela Ljiridone Ademaj je izvršena na zahtev članova njene porodice. Ona je ubijena u noći 29. novembra, a njen suprug Naim Murselji osumnjičen je da je zajedno sa još dve osobe organizovao ubistvo. Oni su uhapšeni i određen im je pritvor.

Savetniku Bedžeta Pacolija i prijatelju Aljbina Kurtija, Naimu Murseljiju (33) koji je osumnjičen da je platio ubistvo svoje supruge Ljiridone, određen je pritvor do 30 dana. Ista mera određena je i direktnom izvršiocu likvidacije Granitu Plavi, kao i pripadniku tzv. KBS Kuštrimu Kokali koji je osumnjičen da je posredovao u sporazumu između ubice i naručioca zločina.

Otac ubijene Ljiridone, Hajdar Ademaj kazao je da je Naim Murselji želeo da nasledi deo njegovog bogatstva.

- Trošio je ogroman novac, živeo je kao da je multimilioner. Imao je svog novca ali je želeo još, želeo je nasledstvo od moje ćerke, zato ju je i ubio -  kazao je Hajdar o Naimu.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading