PRIMLJENO 100.000 PRIJAVA ZA VAUČERE, JUBILARNA U NIŠKOJ POŠTI  Interesovanje građana za odmor u Srbiji ne jenjava
Alo

Ona je za RTS kazala da je stohiljadita prijava izdata u pošti u Nišu. Prema njenim rečima, dodatne vaučere u iznosu od 10.000 dinara, do sada je dobilo 13.000 građana Srbije.

Osim za plaćanje smeštaja, vaučeri mogu da se iskoriste i za plaćanje noćenja sa doručkom, pansiona i polupansiona u trajanju od najmanje pet dana.

PRIMLJENO 100.000 PRIJAVA ZA VAUČERE, JUBILARNA U NIŠKOJ POŠTI  Interesovanje građana za odmor u Srbiji ne jenjava

Alo

 

 

Prijava se podnosi na šalterima pošte Srbije. Uslov je da prijava bude podneta najkasnije 30 dana pre početka aranžmana, kao i da se potrebna dokumentacija predaje lično.

Vrlo je važno da na licu mesta, svaki prijavljeni korisnik proveri tačnost navedenih podataka, budući da se naknadne reklamacije ne uvažavaju.

Kada je reč o penzionerima, prilikom prijave penzioneri na uvid dostavljaju dokaze o ostvarenom pravu na penziju koji izdaje banka sa teritorije Srbije.

Zaposleni prilikom prijave dostavljaju original potvrde o zaposlenju, kao i o ostvarenoj zaradi ispalćenoj u mesecu pre podnošenja prijave.

Studenti prilažu uz prijavu i potvrdu viokoškolske ustanove o statusu prvog drugog ili trećeg stepena za tekuću školsku godinu.

Osim osnovnih podataka o korisniku, na preuzetom vaučeru će biti naveden i naziv ugostiteljskog objekta, u kome on može i jedino da koristi vaučer.

Ono što je ključno jeste da se vaučer koristi isključivo u ugostiteljskim objektima, izvan mesta prebivališta ili mesta studiranja. Takođe, njime se mogu platiti usluge smeštaja, u šta ne spadaju i usluge hrane, pića zdravstvene i druge usluge.

Pravo na vaučere za letovanje u Srbiji imaju penzioneri, nezaposlena lica, odnosno korisnici posebnih novčanih naknada, zaposleni građani čija primanja ne prelaze 70.000 dinara, ratni vojni invalidi i civilni invalidi,    poljoprivrednici, studenti.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading