MOJA MALA SESTRA IMA TUMOR, MOLIM VAS, DAJTE KRV ZA NJU Hrabri Nikola ne odustaje i moli sve koji mogu da pomognu Aleksandri
Masanori Jošida

Ova bolest je znatno učestalija od Hočkinovog limfoma. Uzrok je nepoznat, ali mnoga savremena ispitivanja ukazuju da nastaje zbog nekog virusa.

NIKOLA NE ODUSTAJE

Već mesecima ona i njena porodica se bore s opakom bolešću, a uspeh varira. Ono što je stalno je njihova potraga za dobrovoljnim davaocima krvi, koja je Aleksandri neophodna iz dana u dan.

- Borimo se za život moje male sestre. Ima maligni tumor i hitno su joj potrebni trombociti. Ako možete i želite da donirate krv, nije bitno koja ste krvna grupa. Značiće vaša donacija. Ako ste nulta krvna grupa (pozitivna ili negativna), možete da donirate krv za trombocite. Uslovi za davanje trombocita su da niste rađali, da imate minimum 60 kg i da niste davali krv u poslednja tri meseca. Ako ispunjavate uslove, molim vas, pozovite me - napisao je Nikola Savić u molbi za pomoć njegovoj životno ugroženoj sestru.

Krv se daje na Institutu za transfuziju krvi u Beogradu, Ulica Svetog Save 39 kod Hrama Svetog Save.

- Oseća se bolje zbog vaših dosadašnjih donacija trombocita i krvi. Sve ljude koji su donirali, hteli da doniraju ili podelili objave pozdravljamo i zahvaljujemo vam od srca za vašu bezuslovnu podršku! Ipak, pred nama je dug i težak proces oporavka i uskoro nas čeka transplantacija koštane srži. Zbog toga sve molim da nastavite da se javljate ako ispunjavate sledeće uslove - poručio je Nikola i unapred zahvalio svima.

Broj telefona na koji svi zainteresovani mogu da se jave Nikoli i saznaju kako i gde da daju krv za njegovu sestru: 0603339420.

Mesto: Institut za transfuziju krvi Srbije, Ulica Svetog Save 39

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading