NEVEROVATAN SLUČAJ NA VMA Pacijent došao zbog saobraćajke, a nakon pregleda zadržan jer su lekari otkrili nešto JEZIVO 10:07 >> 10:15 Vesti 0
SRBINU IZVADILI TUMOR IZ PROSTATE TEŽAK SKORO POLA KILA Izuzetan podvig užičkih urologa (FOTO) 12:50 Vesti 0
"SMRT HALIDA BEŠLIĆA JE MOGLA BITI SPREČENA" Doktor sve obelodanio: "Ovaj život je jeftino prodat" 10:35 Vip 0
"TO NE OSETIŠ, NE MOŽEŠ DA NAPIPAŠ, A TELO MI SE BORILO" Bivša zadrugarka je ovako otkrila da ima tumor kostiju: "Molila sam lekare da me shvate ozbiljno" 08:35 Vip 0
DOKTORI NISU SMELI DA GA OPERIŠU Halid Bešlić nije znao za metastaze: "Izbegavao je da ga vidim" 08:15 Vip 0
MAJI JE ĆERKA UMRLA U RUKAMA, A PORODICA NJENOG MUŽA OKRENULA JE GLAVU "Nisu ni pokušali da dođu na sahranu" 11:21
BAKA SE ONESVESTILA PA SE PROBUDILA MISLEĆI DA JE 30 GODINA MLAĐA Lekari joj dali crnu prognozu, ali desilo se čudo 09:25
"DIJAGNOSTIKOVAN MI JE OGROMAN TUMOR" Marijanu zadesila teška bolest: "Tada sam shvatila koliko mi je život sa njim stresan" 14:15 Vip 0
"POZLILO MI JE, REKLI SU DA IMAM TUMOR" Sestra Nataše Bekvalac prošla kroz težak period: "Neću ni da živim" 09:35 Vip 0
PEVAČ IZ ZVEZDA GRANDA OPERISAO TUMOR Potresni detalji rasplakali javnost: "Dete je bilo celu noć uz mene" 11:40 Vip 0
"JOŠ TADA JE ZNAO DA JE BOLESTAN, ALI NIKOME NIJE REKAO" Saša Popović se tada pojavio u kolicima, niko nije ni slutio da je reč o opakoj bolesti 11:15 Vip 0
6 MESECI IMALA TEMPERATURU, A SLUČAJNO SAZNALA DA IMA TUMOR Pevačica proživela pakao: "Niko nije znao šta mi je" 13:10 Vip 0
VODITELJKA RTS PRED POROĐAJ SAZNALA DA IMA TUMOR Muž ju je ostavio sa dvoje male dece kada joj je bilo najteže! 08:10 Vip 0
SRPSKI HIRURZI DEVOJČICI (15) UKLONILI TUMOR OD ČETIRI KILOGRAMA Istorijski poduhvat u valjevskoj bolnici 08:39 Vesti 0
VODITELJKA RTS PRED POROĐAJ SAZNALA DA IMA TUMOR Muž ju je ostavio sa dvoje male dece kada joj je bilo najteže! 07:00 Vip 0
"MILENA KAČAVENDA IMA TUMOR" U Eliti saopštena strašna vest, uskoro izlazi iz rijalitija: "Plakala je, nije naivno" (VIDEO) 09:15 Vip 0
VODITELJ HITNO OPERISAN! Otkrivena mu teška bolest: "Hemioterapije i zračenja su došli na naplatu" 10:00 Vip 1
EPIDEMIJA TUMORA MOZGA MEĐU MEDICINSKIM SESTRAMA: Da li je bolnica kriva za ovaj misteriju u Masačusetsu? 16:59 Vesti 0
VODITELJKA DNEVNIKA O BORBI SA OPAKOM BOLEŠČU Otkrila šta joj je bio spas i ko joj je bio najveća podrška! 20:10 Vip 0
"SAOPŠTILA SAM DECI DA UMIREM" Naša pevačica se rasplakala u emisiji uživo, otkrila sve o bolesti! 07:15 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
NATO NA NOGAMA! FRANCUSKA VOJSKA ZAPUCALA: Dronovi nad nuklearnim oružjem – mornarica otvorila vatru bez oklevanja 16:51 Vesti 2
HELEZ NA STOLU PEVAO PESMU USTAŠKOG PEVAČA Mračna istina o ministru odbrane BiH koji optužuje Vučića 16:37 Vesti 21