Jovana Jeremić
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Jovana Jeremić već mesecima uživa u emotivnoj vezi sa preduzetnikom Draganom Stankovićem.

Voditeljka sa bivšim suprugom Vojislavom Miloševićem ima ćerku Leu, a nedavno je govorila o drugom detetu, te spomenula ljude koji su joj mnogo pomogli kada je bila sama:

Jovana Jeremić

Printsc Pink

 

- Pre nego što ću upoznati Dragana, ja sam se preselila u moj stan u centru grada i u toj zgradi ima pekara u kojoj radi pekar Dragan i Ana, pekarka, oni su bukvalno meni kao porodica. Živela sam sama sa detetom, dok nisam upoznala Dragana, oni su znali da mi pričuvaju dete, da mi uzmu dete iz vrtića kada kasnim, hoću da ti kažem koliko je to zanimanje pekara bitno za moj život. Kada smo Dragan i ja krenuli u emotivnu vezu, shvatila sam da u životu ništa nije slučajno - rekla je Jovana, pa otkrila da je njena sudbina da rodi sina, te da će mu dati ime Vasilej.

Jovana Jeremić

Foto: Instagram/jeremicjovana

 

- Najvažnije je da smo mi srećni i da smo u ozbiljnoj vezi. I on je ostvaren čovek i ja sam ostvarena žena. Izvesno je da ću se preseliti kod Dragana, ali moj stan može da se izda. Meni je sigurno suđeno da rodim još jedno dete. Moj zaštitnik je sveti Vasilije Ostroški i njegovu zaštitu sam stekla jer je osećam u duši i sanjala sam ga nekoliko puta, trudila sam se svojim stilom života da ne ulazim u neke grehove koji mi nisu potrebni i da ne grešim. Sin će mi se zvati Vasilej u znak zahvalnosti svetom Vasiliju Ostroškom - rekla je ona nedavno za "Telegraf".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading