USKORO POČINJE BEOGRADSKI STREET FOOD FESTIVAL
Promo

U petak počinje Street Food Festival, omiljeni gradski festival za sve one koji vole da uživaju u zdravoj i ukusnoj hrani, smelim kombinacijama ukusa najrazličitijih svetskih kuhinja i dobroj muzici. Festivalske kapije se otvaraju u petak, 27. maja od 11 časova, a ulaz je besplatan za sve posetioce!

Na jednoj od najlepših festivalskih lokacija – Sava promenadi, Beograd će na tri dana postati pozornica svetskih kuhinja na otvorenom, na kojoj će se predstaviti kulinarski virtuozi beogradske craft food scene. Na licu mesta pripremaće se sveži, zdravi i kvalitetni specijaliteti iz palete gotovo svih svetskih kuhinja, a posetioci će imati prilike da se otisnu na pravi mali gastroput oko sveta!

https://www.instagram.com/streetfoodfestivalbg/

Street Food Festival powered by Birra Moretti predstaviće neke od najboljih restorana poznatih po kvalitetnoj ponudi autentične“ ulične hrane” među kojima su: Burger House, Hanan Food, La Chona, Simon Bolivard, Holly Smoke, Mesožder, Ćurka pala s’ marsa, Ferdinand, Crna ovca, Wurst Platz, Ćevabžinica Savčić, Pub Republika, Revolucija kroasan bar, Disko Food pa će tako posetioci moći ovaj put da uživaju i u libanskim, meksičkim i venecuelanskim specijalitetima ali i u slatkišima premium kvaliteta.

https://m.facebook.com/streetfoodfestivalbg/

Uz podršku poznatih imena gradske DJ scene, kao što su Goran Starčević, Nexie, Groovyman, Bege Funk, Gramophonedzie i drugi, Sava promenada će biti pretvorena u idealnu lokaciju za uživanje u savršenom spoju hrane i muzike, ali i u svemu što pruža opuštajući pogled na reku.

Za posetioce su obezbeđena sedeća mesta, tri nove chill out zone i dosta novih iznenađenja. Radno vreme festivala je od 11 do 23 časa. Čekamo vas na Sava promenadi!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading