pljusak
Foto: Alo/Tanjug/Vladimir Pori

Povremeno ima i jače grmljavine, a u kratkom vremenskom intervalu na ovom području očekuje se i više od 20 litara kiše po kvadratnom metru, a nedaleko ni kap kiše.

I dok ova grmljavinska oluja donosi obilne pljuskove nedaleko od Beograda, u samom gradu je potpuno suvo i bez kapi kiše, a trenutna temperatura iznosi 22°C.

Inače, ovaj lokalni grmljavinski sistem vidljiv je iz centra Beograda, a grmljavina se čuje i u samom gradu, naročito u Zemunu i na Novom Beogradu.

Ovaj olujni sistem neće zahvatiti Beograd, s obzirom na to da će se u jugozapadnoj visinskoj struji premeštati dalje ka severoistoku.

Ipak, do kraja dana novi sistemi mogli bi širem području Beograda sa jugozapada doneti pljuskove sa grmljavinom, a delovima grada i grmljavinske oluje sa obilnim pljuskovima.

Veoma slično vreme očekuje se i tokom četvrtka, a stabilizacija vremena od petka, pa će za vikend biti i znatno više sunca.

Telegraf

BONUS VIDEO

 

@alo_portal Već razgovaramo sa Kinom oko letećeg taksija koji planiramo da uspostavimo 2027. godine! #fypシ #fypシ゚viral #alo #alodnevnenovine #fypシ #alonovine #srbija #kina ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading