EVO ŠTA SE DEŠAVA IZA KAMERA NA SNIMANJU "ZVEZDA GRANDA" Otkriveno bez koga ništa ne može da počne! 16:00 Vip 0
ANA SEVIĆ LILA SUZE U ZVEZDAMA GRANDA Voditeljka se slomila, ni direktor nije mogao da sakrije emocije 11:10 Vip 0
GRAND OBJAVIO SAOPŠTENJE Ovaj datum je ključan za novu sezonu "Zvezda Granda", više ništa neće biti isto! 22:30 Vip 1
STATUA SA SAŠINIM LIKOM NIJE SVE! Pobednik Zvezda Granda će dobiti vrednu nagradu, evo o čemu je reč 15:30 Vip 0
PRODUKCIJA POTVRDILA Direktor "Granda" konačno otkrio šta će biti sa muzičkim takmičenjem 13:10 Vip 0
STIGLO JE ZVANIČNO SAOPŠTENJE IZ PRODUKCIJE Goran Šljivić nakon Sašinog odlaska uradio ovo, odluka je konačna 16:20 Vip 0
OVO SU NOVOSTI U ZVEZDAMA GRANDA NAKON POPOVIĆEVE SMRTI Direktor Grand produkcije otkrio detalje: "Znam da bi Saša voleo da bude ovako" 14:00 Vip 0
VIŠE SE NE KRIJU DEŠAVANJA NA GRANDU Evo kako takmičenje funkcioniše bez Saše Popovića, oni su sada odgovorni za sve! 10:30 Vip 0
ON JE DOŠAO NA MESTO SAŠE POPOVIĆA! Konačna odluka u Grandu, obratio se svim prisutnima ovim rečima! 15:15 Vip 0
STIGAO PRE NJEGOVE PORODICE Na komemoraciju Saši Popoviću prvi je došao njegov prijatelj i saradnik! 09:19 Vip 0
SAŠA POPOVIĆ PRED SMRT DOBIO NAGRADU Nije bio u stanju da se pojavi na dodeli, evo ko je tada umesto njega primio priznanje! 09:50 Vip 0
ONI SU PRVI DOŠLI KOD SUZANE Udovica neutešna, direktor Granda i Popovićeva desna ruka slomljeni od bola (FOTO) 14:30 Vip 0
DIREKTOR GRANDA IZNENADIO SVE POJAVOM Došao na slavu kod Lepe Brene, a u ruci nosi ovo (VIDEO) 20:36 Vip 0
PRVO OGLAŠAVANJE DIREKTORA GRAND PRODUKCIJE! Evo u kakvom je zapravo stanju Saša Popović, ne može više da ćuti! 17:45 Vip 1
Alo/A.J. N.K. GOSTI POLAKO PRISTIŽU Evo ko se pojavio među prvim zvanicama na svadbi Suzaninog sina (FOTO) 18:00 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46