SUDOPERA MI UVEK SIJA KAO STAKLO! Kamenac i fleke skinem za 1 minut sredstvom koje uvek imam u fioci! 18:26
KOŠTA SAMO 15 DINARA, A ČISTI CELU KUĆU! Zaboravite hemiju, ova prirodna pasta skida kamenac, masnoću, otpušava odvod! 14:41
VIŠE NE MORATE DA RIBATE WC ŠOLJU Žena je pokazala kako skine kamenac i žute fleke s jednim neobičnim sredstvom 13:50
OČISTITE PEGLU OD KAMENCA Pomoću ovog trika će biti ubrzo kao nova, više neće ostavljati fleke na odeći! 15:50
SKIDANJE KAMENCA ZA MALE PARE Košta samo 35 dinara, a bolje čisti žute naslage od sode bikarbone i sirćeta! 08:57
SUDOPERA ĆE SIJATI KAO OGLEDALO Jedna stvar iz kuhinje uklanja sav kamenac, toga se nikada ne biste setili! 12:48
JEDNA MAJKA JE OTKRILA KAKO JOJ KADA UVEK SIJA Ona skine kamenac i zakorele naslage sapuna očas posla! 18:38
OVO SKIDA KAMENAC I SVE FLEKE SA SUDOPERE Sijaće kao staklo posle upotrebe jednog pomagala iz kuhinje 11:01
SKINITE KAMENAC U KUHINJI I KUPATILU Uz sredstvo od 30 dinara, uklonićete fleke bez imalo muke! 13:50
SKINITE KAMENAC I FLEKE SA DŽEZVE Uz ova 2 jeftina sastojka iz kuhinje, biće kao nova za 5 minuta! 14:58
SKINITE KAMENAC OČAS POSLA! Ovaj prah će ga ukloniti bolje od svega što ste probali, a košta samo 40 dinara 16:40
UKLONITE KAMENAC OČAS POSLA Ovaj sastojak iz kuhinje bolje čisti od svega što ste probali do sada! 11:02
REŠITE GA SE ZA 30 DINARA Sa ovim sredstvom iz kuhinje, kamenac ćete skinuti kao od šale, bolje je od sirćeta i sode! 11:40
ČIST I DEZINFIKOVAN TOALET BEZ RIBANJA Sipajte ovu namirnicu u vodokotlić, ukloniće kamenac i uništiti sve bakterije! 11:37
DŽEZVA ĆE ZASIJATI KAO NOVA Skinite kamenac i fleke od kafe pomoću jeftinog sastojka iz kuhinje 19:58
SKINITE KAMENAC ZA TREN OKA Ma kakvo sirće i soda bikarbona, ovaj jeftin sastojak iz kuhinje je čudo! 18:34
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
"TELO NAĐENO U FOTELJI, A RUKA U POSUDI!" Sin (47) ZAKLAO roditelje u Čačku, masakr otkriven nakon sedam dana 14:05 Hronika 0
KAŠLJALA SAM KAO MAGARAC Napravila sam sirup po bakinom receptu, najzad mogu da dišem kao čovek! 12:27