CECINA SESTRA NA VISOKOJ FUNKCIJI Niko nije znao čime se bavi Lidija Ocokoljić, sve se saznalo, zaposlena je u ovom preduzeću! 15:00 Vip 0
CECA SE NIŠTA NIJE PITALA, LIDIJA JE DONELA KONAČNU ODLUKU On je svedok i više ne želi da ćuti o odnosu dve sestre! 13:19 Vip 1
OVO JE ISTINA O ŽIVOTU SA TETKOM SVETLANOM Prvi intervju Helene Ocokoljić, ceo studio se iznenadio kada je Cecina sestričina izustila jedno! 19:50 Vip 0
VELJKO RAŽNATOVIĆ ĆUTAO 10 GODINA Prvi put je otkrio zašto je istetovirao ime tetke Lidije, a ne majke Cece 22:35 Vip 0
LIDIJA BEZ CECE NA ROĐENDANU SAŠINE ĆERKE! Pojavila se sa suprugom, sve oči uprte u nju! (FOTO) 21:10 Vip 0
SPAVALA U VILI NA DEDINJU, JELA IZ CECINIH TANJIRA, A SAD REŠILA DA PROGOVORI: "Reći ću vam kakva je Lidija Ocokoljić" 10:40 Vip 0
CECINA SESTRA NA VISOKOJ FUNKCIJI Niko nije znao čime se bavi Lidija Ocokoljić, sve se saznalo, zaposlena je u ovom preduzeću! 15:00 Vip 0
CECU SMO VIDELI U KUPAĆEM, ALI LIDIJU NE Sestra pevačice u šestoj deceniji pokazala kako žena treba da izgleda na plaži 18:45 Vip 0
NIKO NIJE ZNAO ČIME SE BAVI CECINA SESTRA Lidija Ocokoljić na visokoj funkciji, radi u ovom preduzeću! 20:05 Vip 1
CECA I LIDIJA PRETRNULE OD STRAHA! Pojavila se fotografija iz prošlosti, a evo šta im se desilo 11:40 Vip 0
CECINA SESTRA NA VISOKOJ FUNKCIJI Niko nije znao čime se bavi Lidija Ocokoljić, sve se saznalo, zaposlena je u ovom preduzeću! 10:40 Vip 0
NA FOTOGRAFIJAMA SE VIDI KOLIKO JE CECA STARIJA OD LIDIJE! Nikada nećete pogoditi razliku u godinama dve sestre 07:00 Vip 0
"JEDINO ŠTO MOJA SESTRA NIKAD NIJE HTELA..." Ceca Ražnatović otkrila o Lidiji ono što niko do sada nije znao 23:20 Vip 0
NIKO NIJE ZNAO ČIME SE BAVI CECINA SESTRA Lidija Ocokoljić na visokoj funkciji, sve se saznalo, a dve decenije živi u Cecinoj vili 09:22 Vip 0
OVO JE ĆERKA CECINE ROĐENE SESTRE! Mlada Helena gostovala kod tetke u emisiji, pa najavila da želi da nastavi njenim stopama! 12:00 Vip 0
POTRESNE SCENE NA POMENU Veljko prišao spomeniku i uradio ovo, na groblju se pojavila i žena koja je u vreme ubistva bila sa Arkanom! 11:08 Vip 0
PRVI PUT O LIDIJI OCOKOLJIĆ! Luna Đogani prebledela zbog pitanja o Anastasijinoj tetki sa kojom je živela: ''Veći je autoritet od Cece'' 19:20 Vip 0
''PITAM SE DA LI SAM DOBRA MAJKA'' Luna Đogani spremila kolače za ćerke, pitanje o Lidiji Ocokoljić je iznenadilo 20:25 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46