DEČKO MILICE TODOROVIĆ JE STARIJI OD NJE Evo kolika je razlika u godinama, pevačica sa zgodnim dasom čeka dete 16:13 Vip 0
MALO KO JE PRIMETIO VELIKU RAZLIKU U GODINAMA Evo koliko je Rale zapravo stariji od Ane Nikolić 19:48 Vip 0
RAZLIKA U GODINAMA IZMEĐU SNEŽANE ĐURIŠIĆ I NJENOG PARTNERA JE ŠOKANTNA! Konačno otkriveno koliko je pevačica zapravo starija od njega 13:55 Vip 0
ZALJUBIO SE SA 60 GODINA Glumac se smirio tek u trećem braku, iako su svi govorili da neće uspeti zbog 22 godine razlike 16:09
RAZLIKA U GODINAMA TEK SAD VIDLJIVA NA FOTOGRAFIJAMA Evo koliko je Ceca Ražnatović zapravo starija od Karleuše 11:35 Vip 0
OVO JE NAJBOLJA RAZLIKA U GODINAMA ZA SREĆNU I USPEŠNU VEZU Rezultati istraživanja iznenadili 13:10 Razonoda 0
ARKAN BI DANAS IMAO 72 GODINE Evo koliko je zapravo Ceca mlađa od Ražnatovića, razlika u godinama iznenađujuća! 06:00 Vip 0
RAZLIKA U GODINAMA NIJE UOPŠTE MALA Evo koliko je Saša bio stariji od Suzane, ne možete ni da zamislite! 18:02 Vip 0
NA FOTOGRAFIJAMA SE VIDI KOLIKO JE CECA STARIJA OD LIDIJE! Nikada nećete pogoditi razliku u godinama dve sestre 07:00 Vip 0
NA FOTOGRAFIJI SE VIDI KOLIKO JE ZAPRAVO MLAĐI OD MILICE! Razlika u godinama uhapšenog verenika i pevačice neverovatna 11:15 Vip 0
MOJ MUŽ JE 43 GODINE STARIJI OD MENE Govore joj da može deda da joj bude, ali postoji jedna caka u njihovom braku 11:55
NJEN VERENIK JE 60 GODINA STARIJI OD NJE "Svi misle da jurim njegov bankovni račun, ali ja sam zapravo zaljubljena do ušiju" 18:26
ŽENA LUKE JOVIĆA SKORO DECENIJU STARIJA OD NJEGA Evo koliko godina ima izabranica fudbalera, svi su mislili da je mlađa! 12:40 Vip 0
EVO KOLIKO JE GUDELJ STARIJI OD ANASTASIJE Svi su mislili drugačije, a podatak je šokantan! 07:00 Vip 0
MIODRAG KOSTIĆ JE BIO MNOGO STARIJI OD NATAŠE BEKVALAC Evo kolika je bila razlika u godinama, ovaj podatak je šokantan! 08:31 Vip 1
PLJUŠTE KRITIKE Poznati pevač je u vezi sa 44 godine mlađom devojkom, svi ih osuđuju, a oni su ovo poručili 15:25
KOJA JE "DOZVOLJENA" RAZLIKA U GODINAMA? Evo koji je "broj" idealan da bi veza opstala 15:08 Razonoda 1
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46