"KAKAV DEČKO?!" Bivši muž Jovane Jeremić šokiran saznanjem da voditeljka ima novog izabranika, poručio samo jedno 15:10 Vip 0
NAŠA PEVAČICA UPLOVILA U NOVU VEZU! Bila u braku 13 godina, muž vodio dvostruki život, a ona sada ljubi njega (FOTO) 09:30 Vip 0
MAZI JOJ BUTINE NA ZADNJEM SEDIŠTU AUTOMOBILA Oglasila se Edita nakon što je pokazala novog dečka i vrelim fotkama zapalila javnost 11:00 Vip 0
''TAJ MISTERIOZNI GOSPODIN ME GURA NAPRED'' Rada Manojlović konačno progovorila o dečku: ''Ovo sad je prava ljubav'' 08:59 Vip 0
ANA RADULOVIĆ IMA NOVOG DEČKA! Voditeljka Elite 9 više ne ćuti, nakon razvoda procvetala: ''Neka osmeh kaže sve'' 20:40 Vip 0
DEA ĐURĐEVIĆ SA NOVIM DEČKOM Voditeljka objavila prvu zajedničku fotografiju, ne skida osmeh sa lica (FOTO) 11:30 Vip 0
MELINA DŽINOVIĆ U VEZI SA 20 GODINA STARIJIM MILIONEROM? Ovo su detalji njenog luksuznog života u Monte Karlu: "Udovoljava joj u svemu" 08:50 Vip 0
KO JE NOVI DEČKO DŽENIFER ANISTON? Kažu da je bolji frajer od Breda Pita, a zarađuje ogromne pare od napaćenih ljudi 11:04
KO JE NOVI DEČKO EMINE JAHOVIĆ? Pevačica se oglasila, zbog ove fotografije svi se pitaju samo jedno! (FOTO) 18:50 Vip 0
"GDE SI BIO? DO SADA BISMO IMALI TROJE DECE" Pevačica upecala 5 godina mlađeg, za Alo otkrila ko je misteriozni muškarac iz Amerike 22:45 Vip 0
MOĆNIKA IZ SENKE KRILA OD JAVNOSTI, A SADA OKRENULA PLOČU! Mina Kostić će dečka ekskluzivno pokazati celom regionu, otkrivamo detalje! 21:45 Vip 0
UHVATILA MUŽA NA GOMILI, A SADA PRONAŠLA NOVOG DEČKA Pevačica konačno srećna u ljubavi: "Svaka bi ga žena poželela" 23:00 Vip 0
"ZBOG NJEGA SE RAZVELA OD HARISA" Melina Džinović ponovo zaljubljena, uživa u novoj ljubavi i skupocenim poklonima! 10:00 Vip 0
SKANDALOZNE TVRDNJE O NOVOM DEČKU MILJANE KULIĆ Raskrinkala ga najbliža osoba, evo čime se zapravo bavi, veza sa njom je ciljana! 09:00 Vip 0
MARIJA KULIĆ DALA SVOJ SUD O NOVOM ZETU Poludela kad je čula da ga porede sa Zolom, pa jasno dala do znanja: "Nema potrebe da se upoznaje sa Željkom!" 18:15 Vip 0
MILJANA KULIĆ IMA NOVOG DEČKA Svi komentarišu da je isti Zola, u javnosti razmenjivali strastvene poljupce (FOTO) 13:20 Vip 0
DEA ĐURĐEVIĆ BLISTA ZBOG NOVE LJUBAVI Voditeljka ponovo srećna nakon raskida sa Mladenom Mijatovićem 15:00 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46