PARNI VALJAK (NI)JE ZARIBAO Stanojević odgovorio na prozivke, izneo je argumente za koje tvrdi da su jedini važni
FK Partizan

Partizan je u padu forme, što se videlo protiv Genta, ali i u nekim prethodnim utakmicama Superlige Srbije. Činjenica je da Partizan teže dobija utakmice, kao i da je bio nemoćan protiv Genta u Humskoj, ali trener "valjka" Aleksandar Stanojević se ne slaže sa tim ocenama i ističe argumente da bi demantovao stakve stavove.

- Imamo gol-razliku 36:3. Ne znam kada je poslednji put Partizan imao takvu. Nemamo problem nikakav! Primili smo jedan gol u grupi Lige Konferencije, izgubili jednu utakmicu, koja je mogla da se završi nerešeno. Igrali smo protiv ekipe koja nam nije dozvolila da iskažemo svoje kvalitete - rekao je Stanojević.

Osvrnuo se trener Partizana i na prethodna dva meča u Superligi.

- Protiv Radnika smo imali 27 udaraca na gol, a oni nas nisu ugrozili nijednom. Da smo pobedili 2:0, a oni pogađali prečku i stativu, onda bih rekao “da, imamo problem”. Napredak je bio u dobrom momentu, a isto nije uputio šut ka našem golu. Može TSC da nas pobedi, jer nije normalno da dobijete sve utakmice, ali za nas sve osim trijumfa u Topoli je neuspeh. Zato nema razloga da budemo poljuljani. Nemamo problem. Sa punim samopouzdanjem, sa energijom se borimo za titulu.

Meč u Topoli Partizan čeka sa gotovo najjačim sastavom.

- Po ustaljenom receptu, biće trojica-četvorica novih igrača. Svi su zdravi osim Markovića, koji je pod znakom pitanja. Jović se vratio u konkurenciju. Videćemo do utakmice kako se ko oseća, imamo neku ideju. Verujem u sve igrači, svi oni su nam doneli ovaj rezultat, dobar rezultat. Znamo koliko nam ova utakmica znači, biće teška, ali tako se i spremamo.

Stanojević je znao više puta da kaže kako ne voli kada protivnik promeni trenera baš pred meč sa Partizanom, jer mu to otežava pripremu, a upravo to se dogodilo u TSC-u, jer je pre nekoliko dana smenjen Mladen Krstajić.

- TSC je igrao izvanredno, bili su dominantni u svakoj utakmici, igrali su dosta dobro, samo ih nisu pratili rezultati. Četvrti su na tabeli, ne bih ulazio u njihove razloge... Isti su to igrači, opasni u tranziciji, u prekidu. Ispratili smo sve i dobro smo se pripremili - zaključio je Stanojević. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading