PARTIZAN NIŽE SLAVLJA Avramović veruje u nastavak pobedonosne serije
ABA liga

Partizan želi da i u Evrokupu nastavi seriju pobeda kojom je započeo sezonu u ABA ligi.  Plejmejker Aleksa Avramović rekao je danas da ukoliko crno-beli budu imali pravi pristup protiv Hamburga (utorak, 19.30) mogu do nastavka pobedničkog niza.

- Kao i sve četiri utakmice, koje smo do sada pobedili mi se pitamo. Ako naš pristup bude pravi mislim da možemo da pobedimo i nastavimo pobednički niz - rekao je Avramović za klupsku televiziju.

Crno-beli su u četiri utakmice ABA lige upisali isto toliko pobeda, dok nemački tim u domaćem prvenstvu ima učinak od dve pobede i dva poraza.

Avramović je dodao da njegovu ekipu očekuje težak raspored sa po dve utakmice nedeljno, a da je ekipa Hamburga poznata po agresivnoj igri u odbrani.

- Tipična nemačka ekipa, koja igra dosta agresivno u odbrani, sa puno trčanja, imaju dobru čvrstinu i par dobrih igrača na spoljnim pozicijama - rekao je on.

Nemanja Dangubić je istakao da je ta utakmica veoma značajna, kao i da bi Partizan "trebalo da nametne svoj ritam i igru.

Glavni skaut Partizana Bogdan Karaičić ocenio je da je "Hamburg atletski dosta spremna ekipa, koja voli da igra u tranziciji".

- Prva stvar koju ćemo pokušati da zaustavimo je ta igra u tranziciji, a druga je njihov skok u napadu - rekao je Karaičić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading