Najlepša atletičarka na štakama izašla iz bolnice (FOTO)
EPA/FRANCK ROBICHON

Klišina, koja slovi za jednu od najlepših atletičarki na svetu nije uspela da završi nastup u skoku u dalj, a kasnije se ispostavilo da joj je mišić u potpunosti stradao i da je reč o teškoj povredi.

Ona je zbog toga u kolicima napustila stadion. 

Dvostruka evropska prvakinja trebalo je da se bori za olimpijsku medalju u Tokiju. U Rio de Žaneiru je bila tek deveta, u Londonu nije ni nastupila, pa je imala velika očekivanja od Tokija.

- Lekar našeg tima, Maksim Vjeličko, pogledao je skener i otkrio da je jedan mišić na zadnjoj strani bedra potpuno razderan. Nije potrebna nikakva operacija, nozi je potreban odmor od dve sedmice - navela je Darija Klišina, koja je na štakama napustila bolnicu, što je slika koja se pojavila na društvenim mrežama.

Zbog ozbiljne povrde prelepaKlišina nije nastupala u finalu skoka u dalj za žene koje se održalo rano jutros. Nakon velike borbe pobedila je Nemica Malajka Mihambo, koja je u poslednjem pokušaju skočila tačno sedam metara.

Srebro je osvojila Amerikanka Britni Ris sa rezultatom 6,97 m, a bronzu Ese Brum iz Nigerije koja je imala takođe skok 6.97, ali lošiji drugi skok.

Naša Ivana Španović zauzela je četvrto mesto. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading