BOSTON SE NE PREDAJE Seltiksi izborili majstoricu polufinala Istoka (VIDEO)
Foto: AP/AP/Matt Slocum

Iako su bili na "konopcima", tražili tu sedmu utakmicu kroz šesti meč u gostima, košarkaši ostona uspeli su da obezbede majstoricu polufinala Istoka pobedom protiv Filadelfije rezultatom 95:86!

Seltiksi su sada izjednačili na 3:3 u seriji i u nedelju će na svom terenu pokušati da se domognu finala. Međutim, to uopšte neće biti lako s ozbirom na to da su do sada već dva puta gubili od File kod kuće.

Ovaj šesti meč bio je pomalo čudan. Gosti su vodili u prvoj deonici i sa 10 poena viška (na kraju iste bilo je sedam), zatim i kompletnu drugu deonicu između 8-16 poena.

JEDAN OD NAJBOLJIH KOJI SU DOTAKLI LOPTU Moćne reči Durenta upućene Nikoli Jokiću (VIDEO)

Sredinom trećem dolazi do situacije da su obe ekipe u egalu i Filadelfija je sve do poslednjih pet minuta vodila. Ipak, pri rezultatu 83:81, Boston pravi seriju 14:3 koju je predvodio Džejson Tejtum.

Nije se video košgeterski celu utakmicul, a onda je od svojih 19 poena ubacio 16 u toj poslednjoj četvtini. Uz to, dodao je i devet skokova i šest asistencija.

Markus Smart je sa 22 bio najefikasniji kod Bostona, Braun je dodao 17, a Brogdon 16 sa klupe. Robert Vilijams je imao 10 poena i devet skokova.

Džoel Embid, MVP lige, meč je završios a 26 poena i 10 skokova. Toliko je ubacio i Meksi, dok je jedino još vredan pomena bio Harden sa 13 poena, devet asistencija i sedam skokova.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading