STIŽU BRAĆA JOKIĆ U Majamiju opsadno stanje, zvezda tima im uputila pretnju (FOTO)
AP Photo/Lynne Sladky

Početkom novembra pažnju je u NBA ligi privukao sukob Nikole Jokića i Markifa Morisa, a u njega su se uključila braća pomenutih igrača Denvera i Majamija, Markus Moris i Nemanja i Strahinja Jokić

Bura se ne smiruje ni krajem meseca, jer će isti timovi ponovo na megdan.

Nikolina braća su najavila dolazak u Majami na meč (u utorak sat i po iza ponoći) što se ne sviđa zvezdi Hita Judonisu Haslemu.

- Ja s tim nemam nikakve veze, čoveče. Mi ćemo igrati košarkašku utakmicu. Šta je bilo, bilo je, stvarno nemam ništa s onim što se desilo. Čujem, međutim, da su Jokićeva braća kupila karte za ovaj susret. Bolje bi im bilo da se ponašaju pristojno, da ne dođu ovde da prave probleme. Majami je moj grad. Moj grad! - rekao je Haslem za "Majami herald".

 

 

On je ranije istakao da ceni Jokića i da želi da se pomenuti incident što pre završi, a sada je dodao da bi voleo da Nikolina braća "uživaju u utakmici i posle mirno odu kući".

- Kog đavola oni kupuju karte? Da dođu i urade... šta? Ovo je moj grad. Nemoj da započinju nešto... Neka dođu, uživaju utakmici i potom neka idu kući. Niko se neće zavitlavati s njihovim bratom, mi smo tu da igramo košarku - dodao je Haslem.

Denver započinje turneju od sedam mečeva, a izgubio je poslednjih šest u nizu, jer se tim muči sa brojnim povredama, jednu vuče i Nikola Jokić. Pitanje je hoće li Somborac uopšte igrati u Majamiju.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading