GASOL NAHVALIO BOGDANA PA SE DOTAKAO MEČA Evo za koga će navijati
Foto: Printscreen/Printscreen

Košarkaška reprezentacija Srbije igra u petak polufinalnu utakmicu protiv selekcije Kanade.

Posebno interesantno bilo je na treningu Kanade kojem su prisustvovali mnogobrojni gosti, a između ostalih i legenda španske košarke, Pau Gasol.

Bivši španski centar je istakao da su Kanađani favoriti na ovom susretu.

- Obe ekipe su jako kvalitetne i utakmica može da ode na bilo koju stranu. Niko se ne bi iznenadio pobedom Kanade, ali i Srbija takođe igra dobro, Bogdan radi ono što radi... Dobri su. Ameri su na drugoj strani favoriti, ali mogu i da izgube ako budu opušteno ušli u meč. Nadam se da će najbolji tim pobedi, a videćemo uskoro ko je najbolji - rekao je Gasol.

PORUKA JE JASNA Bogdane, vidimo se u Parizu

Gasol je istakao kvalitet selektora Kanade.

- Znam ga otkako je bio u Klivlendu kao pomoćni trener. Napredovao je dosta, penjao se na lestvici kroz ligu. Dolazio je na nekoliko trening kampova Španije, bio nekoliko leta sa nama... Bio je u Denveru, sada je u Sakramentu, raste i napreduje, jako sam srećan zbog njega. Radi veliku stvar, pokušava ponovo da lansira košarkašku reprezentaciju Kanade i biće dobar trener.

Samim tim, Gasol će u petak navijati za Kanadu.

- Može se reći da je tako. Lični odnosi i povezanost tih ljudi sa bilo kojom franšizom ili ekipom ti daje želju da više navijaš za njih - rekao je Pau.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading