ZAŠTO TAKO TITE? Selektor Brazila doneo odluku koja nam se neće svideti
EPA

Selektor Tite je rešio da promeša karte.

Brazilski "Globo" javlja da će u prvih 11 u odnosu na meč sa Švajcarskom ostati samo Eder Militao, a i on će promeniti poziciju! Vratiće se prvotimac Real Madrida na mesto štopera sa pozicije desnog beka koju je prinudno pokrio na prošlom meču. Na golu će šansu dobiti Ederson iz Mančester sitija, a to dovoljno govori o dubini ovog tima. 

Osporavani Dani Alves će na desnog beka, levo će zaigrati Aleks Teljes, a uz Edera Militaa u srce odbrane ide skupo plaćeni štoper Juventusa Bremer. Vezni red će se takođe totalno promeniti, pa će ispred odbrane stajati oporavljeni Bruno Gimaraeš i Fabinjo iz Liverpula. 

"NAJVEĆA SRAMOTA KOJU SAM VIDEO" Efekat Mesi razbesneo svet fudbala i to jako

U špicu će početi Gabrijel Žezus, a iza njega će igrati Rodrigo iz Real Madrida, Gabrijel Martineli iz Arsenala i Entoni iz Mančester junajteda. Što ostavlja samo Flamengov duo Everton - Pedro da čeka svoje prve minute na prvenstvu, kao i trećeg golmana Vevertona. 

Iako je ovaj tim donekle slabiji od prve postave i dalje je zastrašujuće jak. Ipak nije uigran, nikada pre, a verovatno i nikada nakon ovoga neće izaći zajedno na teren ovih 11 igrača, tako da će Kamerun imati šansu, koju ne bi bilo dobro da iskoristi. 

Evo na kraju tima Brazila za Kamerun: Ederson - Alves, Militao, Bremer, Teljes - Fabinjo, Bruno Gimaraeš - Rodrigo, Entoni, Martineli - Gabrijel Žezus.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading