"KARIOKE" GRME: NEJMAR OVO NIJE ZASLUŽIO Ne stišava se bura posle meča Srbija - Brazil
AP Photo/Themba Hadebe

On je, ipak, dodao da u ekipi ima mnogo kvalitetnih igrača koji na pravi način mogu da ga zamene.

- Pričamo o jednom od najboljih igrača na svetu. Teško je pronaći nekoga koji je na tom nivou. Ali, imamo mnogo kvalitetnih igrača u našem timu koji mogu da obave dobar posao i zamene ga - rekao je Kazemiro.

Nejmar je povredio skočni zglob desne noge u četvrtak tokom utakmice protiv Srbije u prvom kolu na Svetskom prvenstvu i popustiće duel protiv Švajcarske u ponedeljak od 17 časova.

Selektor petostrukog svetskog šampiona Tite doveo je u Katar devetoricu napadača, ali bi Nejmara mogao da zameni i neki od igrača sredine terena. Kao zamena za Nejmara u timu bi mogao da bude Rodrigo, ali bi u igru mogli i dodatni vezni igrači Fred ili Bruno Gimaraes.

EPA

 

 

Takođe, na raspolaganju je i ofanzivni vezni igrač Everton Ribeiro, dok su od napadača tu i Gabrijel Žezus, Pedro, Antoni i Gabrijel Martineli.

U ekipi protiv Švajcarske neće biti ni Danila, koji je u duelu sa Srbijom istegao skočni zglob. Danila bi trebalo da zameni Danijel Alves, a moguće i Eder Militao.

Nejmara je srpski tim ozbiljno čuvao od početka, fauliran je devet puta tokom utakmice, što je više nego bilo koji drugi igrač u utakmicama prvog kola na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Kazemiro je branio Nejmara od napada koje je dobio na društvenim mrežama od pojedinih brazilskih navijača.

- Šteta, ali ima loših ljudi koji drugima žele najgore. Nejmar ima veliko srce. On to ne zaslužuje - naveo je Kazemiro.

Nejmar je drugi najbolji strelac u istoriji brazilske reprezentacije sa 75 golova, dva manje od rekordera Pelea.

On i Danilo su danas išli na fizioterapiju, Antoni se nije dobro osećao i nije trenirao, dok je ostatak ekipe normalno trenirao.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading