ARGENTINSKA POSLA Vanda preživela izostanak s Mesijeve žurke uz podršku DESET MILIONA FANOVA
Foto: Printscreen/instagram

Svi znamo za termin srpska posla (to ima samo kod nas), a izgleda da postoje i argentinska. Kako drugačije objasniti Mesijevu žurku povodom sedme Zlatne lopte na koju nije pozvao samo jednog saigrača iz Pari Sen Žermena - Argentinca!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi)

 

Lionel Mesi je u ponedeljak rekordni put ovenčan trofejom „Frans fudbala“, što je, naravno, moralo glamurozno da se proslavi. Argentinac je organizovao zabavu u blizini Ajfelovog tornja, na koju je pozvao prijatelje iz sveta fudbala (Luis Suarez doputovao iz Madrida, primera radi) i saigrače iz PSŽ sa suprugama. Sve sem jednog, Maura Ikardija. Samim tim na zabavi nije bila ni Vanda Nara Ikardi. Njen suprug i Mesi su, navode izvori bliski „svecima“, u svađi, iako su zemljaci u dalekom svetu...

ARGENTINSKA POSLA Vanda preživela izostanak s Mesijeve žurke uz podršku DESET MILIONA FANOVA

EPA/Ian Langsdon

 

 

Zlatna lopta ne igra

Boj ne bije svijetlo oružje... Da Francuzi znaju ovu Njegoševu, bilo bi im jasnije zašto PSŽ nije pobedio Nicu (0:0), preksinoć u meču Lige 1. Pre susreta na „Parku prinčeva“ Mesi se na terenu šepurio Zlatnom loptom, kao i Donaruma trofejom za golmana godine, ali to nije pomoglo „svecima“ da savladaju južnjake.

Izostanak s ekskluzivne žurke, ipak, čini se nije mnogo potresao prsatu Argentinku. Dan posle, takođe u blizini najčuvenijeg tornja, pohvalila se dostizanjem osmocifrenog broja pratilaca na Instagramu.

- Deset miliona. Možete postići sve o čemu sanjate, možete prevazići svoje snove, imati nove i živeti za njih. Nestrpljiva sam da vam kažem nešto o mom sledećem projektu, sigurna sam da ćete biti ponosni na mene. Hvala što podržavate moje vrednosti, za vaša pisma, za ljubav... - napisala je Vanda u opisu fotke iz Pariza.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading