MAMA OTKRILA Kilijan ima san, a ovo je klub sa kojim pregovara
EPA-EFE/YOAN VALAT

Kilijan Mbape (22) želi da napusti PSŽ i pređe u Real Madrid.

Maltene moli upravu da ga pusti i naplati transfer, ali bogati vlasnici ne haju, žele da ga zadrže do isteka ugovora leta 2022.

Šta se trenutno događa otkrila je Francuzova majka Fajza Lamari u intervjuu za "Parizijen":

Trenutno smo u fazi pregovora sa PSŽ-om o novom ugovoru i stvari idu veoma dobro. Ja sam se videla u ponedeljak sa Leonardom. Naći ćemo rešenje, ali jedna stvar je sigurna, Kilijan će učiniti sve da sa Parižanima osvoji Ligu šampiona. - Kilijan mora da bude zadovoljan, ako je tužan može reći da se povlači. Često nam to govori. Sa njim se sve može promeniti preko noći.

Potom je navela šta se zbivalo proteklih godinu dana:

- Prošlog leta je želeo u Real Madrid kako bi ispunio svoj san i da počne novu životnu priču. Real sa njim i još tri, četiri igrača ne bi bio isti tim. Kilijan želi izazove i da bude centar projekta. Znam da navijači PSŽ-a nisu srećni, ali Kilijan ima svoje snove. San je bio PSŽ, ali san je i Real Madrid. Pre četiri godine Real je bio atraktivniji od PSŽ-a, ali smo izabrali ovaj klub. Sada je Kilijan odlučio da želi u Real Madrid.

Dodala je da nisu želeli da Kilijan ode besplatno iz Pariza.

- Zato smo doneli odluku o odlasku tokom leta. PSŽ bi tako barem nešto zaradio. Birati između PSŽ-a i Real Madrida je za njega kao da bira između dva roditelja.

Na kraju će konačnu odluku doneti sam Mbape.

Ja ne odlučujem o njegovoj budućnosti, kao ni njegov otac, niti bilo ko drugi. Kad nešto želi, niko to ne može promeniti. To što želi otići ne znači da mrzi mesto gde je sad. Kilijanov otac je želeo da ostane u Parizu, ja i menadžeri smo želeli da ode, ali niko od nas ne odlučuje. Odluka je samo njegova.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading