RADONJIĆ NAKON PODGORIČANA Okrećemo se borbama za titulu u ABA ligi
ABA liga/Dragana Stjepanović

Pobedom protiv Budućnosti, crveno-beli su i definitivno obezbedili prvo mesto pred plej-of borbe. 

-Dosta se pričalo o rezultatskom značaju pre meča. Odavno nismo bili u ovakvoj situaciji, ali je stepen borbene gotovosti bio na izuzetno visokom nivou, jer je na talonu bio prestiž. Mi smo izašli iz ubitačnog ritma, nastojali smo da osvežimo ekipu u proteklom periodu, tako da nismo bili u takmičarskom ritmu - izjavio je Radonjić.

RADONJIĆ NAKON PODGORIČANA Okrećemo se borbama za titulu u ABA ligi

KK Budućnost Voli/ABA liga

 

Zvezda je kontrolisala meč, ali su domaćini iz Podgorice uspeli da se vrate, čak su mogli i do pobede. 

-Imali smo dvocifrenu prednost tokom prvog poluvremena, ali smo bili svesni da sledi reakcija Podgoričana, tako je i bilo. Stepen agresivnosti u odbrani nije bio na našem prepoznatljivom nivou, Budućnost je bila u igri sve do same završnice, u kojoj smo bili smireniji, fokusiraniji, bolji u odbrani. Ostala su nam još dva meča u ligaškom delu ABA lige, a zatim se okrećemo borbama za titulu u ABA ligi. Želim Budućnosti mnogo sreće u meču protiv Andore i u nastavku takmičenja.

CRVENO-BELI UTIŠALI "MORAČU" Zvezda slavila u Podgorici posle tri i po godine i overila prvo mesto pred plej-of ABA lige

RADONJIĆ NAKON PODGORIČANA Okrećemo se borbama za titulu u ABA ligi

KK Budućnost Voli/ABA liga

 

Osvrnuo se i na protivnika.

-Budućnost je bila oslabljena, ali je isto kao i mi tokom sezone, uspela da zbije raspoložive snage i pruži maksimum. Budućnost je odigrala odlično, mi definitivno nismo igrali najbolje što možemo, ali smo zadovoljni što smo stigli do pobede i pol pozicije pred doigravanje. Imaćemo vremena da se oporavimo i osvežimo, imaćemo vremena da sveži dočekamo borbu za tron - zaključio je Radonjić. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading