ZVEZDA U PODGORICI ZA OVERU PRVOG MESTA Radonjić: Budućnost je u seriji pobeda
Foto: EPA/ANDREJ CUKIC

Meč je odložen zbog virusa korona tokom sezone, a crveno beli ga dočekuju na prvom mestu i naredna tri meča (Podgorica, Čačak sa Borcem 20. aprila i Igokea u Beogradu 23.04) potrebna im je jedna pobeda da obezbede i matematički prvo mesto pred plej-of u kome će imati prednost domaćeg terena.

- Posle izuzetno napornog ritma, trudili smo se da osvežimo tim, očekuju nas još tri meča do kraja regularnog dela sezone, prvi je protiv ekipe Budućnosti koja je u dobrom ritmu nakon nekoliko vezanih pobeda. Trudićemo se da odigramo najbolje moguće u ovom trenutku - rekao je trener crveno-belih Dejan Radonjić.

Žalgiris kažnjen zbog psovanja igrača Zvezde i Srbije

Marko Simonović rekao je da Zvezdu očekuje teška utakmica sa timom koji ove sezone ima najveće ambicije.

- To su i pokazali dosadašnjim igrama. Vezali su nekoliko pobeda u prethodnom periodu i igraju ovaj meč na svom terenu, uz podršku navijača. Želimo da odigramo dobru utakmicu, da odgovorimo na energiju koja će sigurno biti prisutna kod igrača Budućnost. Imamo jos tri utakmice koje nadoknađujemo i zna se da nam je potrebna još jedna pobeda za osnovni cilj, do kojeg je bilo jako teško doći sa svim obavezama u EL i problemima koje smo imali - kaže Simonović.

PLEJMEJKER ZVEZDE SUROVO ISKREN "Odučili su nas od košarke"

Crveno-beli se posle odigrane utakmice vraćaju u Beograd, a već u sredu očekuju ih i zaostali meč protiv ekipe Borca u Čačku.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading