"DELIJE", POŽURITE Ograničen broj ulaznica za Albu, prodaja počinje u utorak
KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde mts završili su izuzetno težak ciklus važnom pobedom nad Cedevita Olimpijaom u ABA ligi. Posle četvorodnevne pauze u petak ih očekuje početak novog u kome će ponovo za devet dana odigrati pet utakmica i "duplo kolo" Evrolige.

Prvi protivnik u petak od 19 časova u hali "Aleksandar Nikolić" je berlinska ALBA, veliki dužnik iz prošle sezone! Zbog zauzetosti "Štark Arene" utakmica protiv nemačkog kluba igraće se u hali "Aleksandar Nikolić", dvorani mnogo manjeg kapaciteta.

KK Crvena zvezda mts pušta u prodaju karte za ovu utakmicu u utorak, tačno u podne i to po sledećim cenama:

R.br. KATEGORIJA KARTE CENE
1 TRIBINA A, B, C, D 1.300
2 PARTER B, PARTER 4 1.800
3 VIP LOŽA 3.500
4 PLAVA LOŽA 2.600
5 BELA LOŽA 2.200
6 POČASNO MESTO BOČNO I RED 18.000
7 POČASNO MESTO BOČNO II RED 10.000
8 POČASNO MESTO I RED 20.000
9 POČASNO MESTO II RED 12.000

Prodaja se obavlja na svim prodajnim mestima Ticket Vision (osim u Delfi knjižarama). Takođe u sledećem linku možete pretražiti prodajna mesta I pronaći ono koje Vam je najbliže po celoj Srbiji – https://www.tickets.rs/partners

Prodaja karata za Albu biće omogućena i online, a preuzimanje ulaznica koje su kupljene tim putem biće na blagajni Hale Aleksandar Nikolić koja će raditi samo na dan utakmice od 14 h.

Cena dnevnih karata za ovu priliku je nešto viša, ali je broj mesta kao i kapacitet hale izuzetno ograničen, uz činjenicu da je već kupljen veliki broj sezonskih karata za tekuću takmičarsku sezonu od strane naših navijača!

Klub ovom prilikom podseća da se sezonske karte i dalje mogu kupiti u kancelarijama kluba u Hali Aleksandar Nikolić, radnim danima od 10-16h, osim na dan utakmice kad će to biti moguće samo od 10-14h.

 

Komentari (0)

Loading