ABASOV NA KORAK OD MEDALJE Mujo Bajrović: Izgleda tehnički savršeno
BSS

Druga nedelja takmičenja na Svetskom prvenstvu u olimpijskom boksu za muškarce 2021. startovala je sjajo za selekciju Srbiju.

Novu pobedu našoj zemlji, domaćinu ovog takmičenja doneo je reprezentativac Vahid Abasov u kategoriji do 67 kilograma i time obezbedio plasman u četvrtfinale gde će se boriti za medalju, jer prolaz u polufinale obezbeđuje bronzu.

Mujo Bajrović, legenda našeg boksa, čovek koji je u dresu beogradskog Radničkog osvojio šest ekipnih i tri pojedinačne titule prvaka Jugoslavije izneo je utiske nakon velike pobede našeg reprezentativca Abasova nad Zasjulkom Telebakovim:

- Abasov je odlično boksovao, čini mi se kako protiče vreme da je sve bolji. Izgleda tehnički savršeno, primenjuje onaj stil koji ja volim da vidim.

ABASOV NA KORAK OD MEDALJE Mujo Bajrović: Izgleda tehnički savršeno

BSS

 

Sledeći protivnik je Japanac Sevonrets Okazava, šta možemo da očekujemo?

- Okazava je odličan takmičar, smatram da će tu doći do određenog nadmudrivanja. Onaj čija pamet i umeće presudi proći će u borbu za najsjajnije medalje.

Bajrović se dotakao i našeg borca Vladimira Mirončikova, koji boksuje protiv Bugarina Kristijana Nikolova.

- Iskreno se nadam da će se i Mirončikov plasirati u narednu rundu, iako ima izuzetno dobrog protivnika. Svetsko prvenstvo je takvo da je već dosta favorita ispalo. Videćemo šta nose naredni dani.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading