STRAH
Foto: Shutterstock

Nema deteta koje nije poželelo kućnog ljubimca, a malo roditelja je to i dozvolilo. Najčešće deca žele kuce i mace, a o nekim drugim životinjama često nema ni govora. Upravo smo počeli ovu temu da biste videli šta su jednoj devojčici roditelji dozvoli bez ikakvog straha da li nešto može da joj se desi.

Na prvi pogled ne vidi se šta dete drži ispod pokrivača. Ovu devojčicu na društvenoj mreži Instagram prati više od 250.000 ljudi koji su verovatno obožavaoci zmija. Ako vi niste, bolje da ovaj video zaobiđite!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariana (@snakemasterexotics)

Devojčica je snimljena u krevetu i videlo se kako pored nje viri glava gmizavca. Na prvi pogled ne biste shvatili o čemu je reč, a onda je njen otac podigao pokrivač. Odatle je izvirila crna zmija.

- Dobro jutro obožavaoci egzotičnih ljubimaca! Ovde je Arijana iz Snakemasterekotics-a, koja počinje dan umotana u ljubav sa svojim pupoljkom, veličanstvenim Boelenovim pitonom. Ovakva jutra su čista magija, a ko kaže da ne možete imati gmizavca kao drugara za maženje? Megatron se ne slaže! - piše u opisu videa koji je podeljen na Instagramu, a onda su usledili komentari:

- Mrzim ovo.

- Zmije treba da budu u prirodi, a ne kod kuće.

- Ovo je strašno.

- Šta radi zmija kod deteta?

- Ovo nije normalno što radite! - samo su neki od komentara ispod videa.

Video je prikupio više od 12 miliona pregleda, a mnogi su izrazili zaprepašćenje.

(Republika)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading