Knjige koje svetle: „Velika avantura malog belog mede“ i „Velika avantura malog laneta“
Promo

Uplovite u čudesni svet knjiga sa pričama koje će očarati svakog mališana! Jedinstvene knjige koje svetle povešće male sanjalice u neobičnu avanturu pred spavanje. Predivno ilustrovane priče za laku noć Velika avantura malog belog mede i Velika avantura malog laneta donose nezaboravno čitalačko iskustvo.

Pratite neobične avanture malog belog mede i malog laneta u jedinstvenim knjigama koje svetle! Uključite lampice na poleđini knjige, sledite zvezdice i svice na svakoj strani i uživajte u čaroliji!

Mećava je omela malog belog medu da se vrati kući. Srećom, uz pomoć dobrih drugara i blistavih zvezda na nebu, brzo će pronaći put. Upoznajte mnoštvo jedinstvenih junaka i sa njima učestvujte u brojnim dogodovštinama! U šumi je pao mrak, a malo lane mora što pre da se vrati kući. Mali svici pomoći će lanetu da pronađe put.

Uplovite u najlepše snove sa vašim mališanima! Pridružite se medi i lanetu i upoznajte mnoge čudesne stanovnike šume!

Pune ilustracija predivnih boja, knjige su pisane jednostavnim jezikom i stoga idealne za čitanje najmlađima. Velika avantura malog belog mede i Velika avantura malog laneta dostupne su na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading