VRAČARAC ISKASAPIO MLADIĆA MAČETOM Saradnik Ludog Džonija pod istragom zbog pokušaja ubistva u Obrenovcu!
Foto: Alo/MUP

Muškarac A. N. iz Obrenovca, koji je označen kao član grupe Nikole Vušovića sa Vračara, zvanog Ludi Džoni, pod istragom je zbog sumnje da je mačetom iskasapio jednog sugrađanina zbog navodnog duga, saznaje Alo!.

Izvor našeg lista navodi da se sumnja da je A. N. član kriminalne grupe bliske Vušoviću, a koja je 12. decembra učestvovala u pokušaju ubistva Stefana T. (28) u Obrenovcu.

VRAČARAC ISKASAPIO MLADIĆA MAČETOM Saradnik Ludog Džonija pod istragom zbog pokušaja ubistva u Obrenovcu!

Foto: Printscreen

 

Zbog te pucnjave uhapšen je Slavko Đ. (30), koji je Stefana najpre namamio ispred jedne zgrade, a potom ispalio četiri hica u njega iz „poršea“. Policija je to vozilo ubrzo pronašla i zaplenila ga.   

VRAČARAC ISKASAPIO MLADIĆA MAČETOM Saradnik Ludog Džonija pod istragom zbog pokušaja ubistva u Obrenovcu!

Foto: Facebook

 

Kako saznajemo, A. N. je često viđan u društvu jednog inspektora, za koga se takođe sumnja da je blizak Vušoviću i „vračarcima“. Navodno, upravo on mu je omogućio da se izvuče nakon što je mladiću gotovo prepolovio ruku mačetom, želeći da mu odseče glavu. 

- Taj policijski službenik štiti „vračarce“ i zataškava istrage, odnosno kolege navodi na pogrešne tragove. Član bande A. N. je mladiću želeo da odseče glavu, ali je on uspeo da podigne ruke i to spreči. Iako je žrtva u prijavi navela ko stoji iza napada, istraga je pokrenuta prema N. N. licu, i to zahvaljujući inspektoru. Očevici su ispričali da se napad dogodio u blizini jedne auto-perionice, za koju se sumnja da je baza za prodaju narkotika - objašnjava naš sagovornik.

Novo hapšenje zbog pucnjave

Đorđe M. (21) uhapšen je juče zbog sumnje da je učestvovao u pucnjavi koja se dogodila 11. decembra u Obrenovcu, jedan dan pre pokušaja ubistva Stefana T. (28) u istom gradu. Kako su mediji pisali, ova dva vatrena obračuna navodno su povezana.

Dorđe M. juče je saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, gde se branio ćutanjem. On se sumnjiči da je sa još trojicom saučesnika, od kojih je jedan u bekstvu, došao do zgrade u Obrenovcu ispred koje su stajali V. M. i N. D. Odbegli član bande je pucao u V. M., ali je on uspeo da pobegne. N. D. je seo u svoj automobil, a onda mu je Đorđe M. prišao i pretukao ga. Na kraju su palicama demolirali njegov automobil. 

On dodaje da je A. N. vođa grupe koja za njega prodaje heroin, ali da je on račune polagao samo osobi sa vrha - Nikoli Vušoviću.

Posle napada na Stefana T. u Obrenovcu, pokrenuta je opsežna istraga koja je dovela do A. N., ali i do inspektora koji je štitio njega i ostale „vračarce“.

- Proverom rada policajaca ustanovljeno je da je imao mnogo propusta, a jedan od njih je i zaštita A. N. zbog pokušaja ubistva i dve kasnije pucnjave u Obrenovcu. Navodno, kamere su snimile kasapljenje mladića mačetom, ali je inspektor rekao da one nisu radile, zbog čega tužilaštvo nije tražilo snimke. Takođe, inspektor je žrtvu ubeđivao da ne prijavljuje „vračarca“ jer mu, kako je rekao, nisu potrebni problemi s njim. Uveravao je mladića da je pod znakom pitanja kome se „vračarac“ sve zamerio tokom trgovine narkoticima i da mu zbog toga život može biti u opasnosti - podvlači naš izvor.

Brat mu je ubijen, otac se obesio
jer ga je ćerka prijavila za silovanje

Đorđe M. je odranije poznat policiji, a potiče iz rasturene porodice. Njegov rođeni brat I. M., zvani Gacur, ubijen je 7. jula 2014. ispred kafića „Kasper“ u centru Obrenovca. Tada je u njega pucao njegov poznanik Z. M.

Krajem januara 2008. godine Dušan V., zvani Dule Mislođinac, Đorđev otac, obesio se u samici Centralnog zatvora u Beogradu jer ga je tada 14-godišnja ćerka prijavila za silovanje.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading