DRAMA U SUDNICI Lalić pobegao s govorenice posle ovog poteza Miljkovića, Belivuk grize usne od besa!
Foto: Alo.rs

Veljko Belivuk i Marko Miljković javili su jedan drugom prilikom ulaska u boks za optužene najveće sudnice u Specijalnom sudu.

Inače, tokom današnjeg suđenja, sve vreme je u prostoru u kom optuženi borave bio prisutan i lekar.

- On nikome nije ukazivao pomoć tokom trajanja suđenja, ali je sve vreme prisutan u boksu za optužene - kaže naš sagovornik.

Marko Miljković je, kao i obično, pred sobom držao gomilu papira, ali danas nije vodio beleške o onome što je Lalić govorio. Jedini koji je tokom izlaganja zapisivao, bio je optuženi Nebojša Janković.

- Interesantna scena dogodila se kada se Miljković, pred početak Lalićevog svedočenja, javio za reč. Četiri stražara krenula su da ga uvedu u sudnicu, u kojoj je već za govornicom stajao Srđan Lalić. Svedok saradnik, kom se najverovatnije učinilo da će Miljković da priđe do njega, ubrzanim korakom je krenuo ka drugom delu sudnice u kom inače sedi, ali su ga stražari vratili da sedne blizu govornice, jer Miljković nije imao mogućnost da priđe tom delu - opisuje naš sagovornik.

Kako navodi, optuženi su delovali opušteno, čak su se i smejali, a jedini koji je pokazao nervozu je organizator grupe Veljko Belivuk koji je na samom početku suđenja grizao usnu. On se inače za sada nije javljao za reč.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading