MISTERIOZNA DEVOJKA OSTAVILA PORUKU ZA MATEJA "Nisam ti rekla koliko te volim!" Ljudi u šoku - Kaži ako nešto znaš!
Alo! Ilustracija /J.V.

Veliki broj prijatelja i poznanika, ali i onih koji saosećaju sa porodicom oplakuju nastradalog Splićanina čije telo je pronađeno 18. maja u Dunavu na beogradskoj Adi Huji. Među njima je i devojka Ž. M., koja je Mateju Perišu ostavila poruku u jednoj od brojnih Fejsbuk grupa posvećenih njemu.

"Izvini, molim te, što te prošli put nisam zagrlila i poljubila, što ti nisam rekla koliko mi značiš i koliko te volim... Žao mi je, srešćemo se na boljem mestu, Znam to", stoji u poruci.

Takođe, kao svoju profilnu sliku na toj društvenoj mreži postavila je samo crnu pozadinu koja označava tugu. Mnogi koji su 139 dana pratili potragu za Matejem pitaju se ko je devojka i da li je mogla da bude od koristi u istrazi.

"Da ste Mateja lično poznavali, trebalo bi da kažete ako nešto znate... Svaka sitnica može pomoći da se otkrije prava istina. Ovo mi je malo sumnjivo jer on nije poznavao nikoga u Srbiji, sve je to malo čudno", pisalo je ispod objave devojke Ž. M.

Devojka je otkrila da je Periša upoznala na moru.

"Kao što verovatno već znate, radio je kao skiper. Upoznali smo se na moru, a kasnije je druženje nastavljeno. Bio je osoba koja je svakoga mogla da voli, bukvalno svakog", rekla je ona i dodala da je Matej uvek imao velike planove.

Podsetimo, u petak je u Beogradu održan ispraćaj Mateja Periša (27) za Split. Njegovo telo nađeno je u sredu ujutru i izvučeno iz Dunava kod Ade Huje, nizvodno od Beograda. Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije saopštilo je u četvrtak da je DNK analizom tela utvrđeno da se radi o Mateju Perišu (27). Prema preliminarnim obdukcionim nalazima, smrt je nastupila nenasilno.

POGLEDAJ SLIKE

 

Komentari (0)

Loading