NE GUBITE NADU, MOLIM BOGA DA IMATE SNAGE Oglasio se Periš, ovo je rekao porodici nestale devojčice (2)
Foto: Alo/ilustracija

Danka Ilić, koja nema još pune dve godine, nestala je juče oko 13 sati u Banjskom polju. Od tog trenutka građani, policija, vatrogasci, pripadnici Gorske službe pretražuju teren.

Čim su mediji, a zatim i policija aplikacijom "Pronadji me" dali opis za nestalo dete, na društvenim mrežama oglasio se i Nenad Periš, otac nestalog Mateje, a preko Telegrafa obratio se roditeljima devojčice.

- Znam koliko im je u ovim trenucima teško. Prošao sam to, dani iščekivanja su najteži... Dankinim roditeljima želim da poručim "vera nikada ne posustaje". Zato se molim Bogu da im da snage i da ne gube nadu. S roditeljima, porodicom iskreno se molim da nam svima da snage da dočekamo srećan kraj- kaže Periš.

Prema Nenadovim rečima, "čekanje i nadanje su najteži, a vreme te neumorno gura natrag".

- Sto reči bi uputio porodici nestale Danke jer mogu da zamislim kolika im je bol u ovim trenucima u duši- kaže Periš.

Matej Periš (27) nestao je u noći između 30. i 31. decembra 2021. godine na Dorćolu u blizini kluba "Gotik". Njegovo telo nađeno je u Dunavu kod Ade Huje nakon 139 dana. Obdukcija je pokazala da je smrt nastala kao posledica utapanja.

Bio je sa drugovima u klubu, a zatim je izašao napolje. Niko ne zna kako je upao u reku. Tužno je što su njegovi drugovi tek ujutru prijavili nestanak odlaskom u policiju. U klubu je ostavio jaknu, a pre toga naručio turu pića za sve.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading