POTRESNA PORUKA OCA MATEJA PERIŠA "Pored mog anđela na nebu, sada ga imam i na zemlji!"
Foto: Alo/ilustracija

Splićanin Matej Periš (27) tragično je nastradao uoči dočeka Nove 2022. godine. On je u noći između 30. i 31. decembra 2021. godine nestao kada je izašao iz kluba ''Gotik'' u kom je bio sa prijateljima.

Nažalost, posle pet meseci aktivne potrage u koju je bio uključen čitav region, Matejevo telo je pronađeno u Dunavu na Adi Huji, 18. maja 2022. godine,  kilometrima daleko od mesta gde ga je poslednji put snimila kamera na video-nadzoru. 

Matej Periš, nastradao pred doček Nove 2022. godine

Smrt mladog Splićanina je potresla mnoge, a snaga njegovog oca Nenada Periša koji je mesecima tražio sina je u čitavoj javnosti budila posebnu emociju, te su svi bili uz njega i davali mu snagu da stoički izdrži tragediju koja ga je zadesila.

Da njegova tuga ne jenjava dokazuju i njegove objave koje neretko deli na društvenim mrežama i u kojima Mateju posvećuje emotivne reči, a sada je na još jedan način sačuvao uspomenu na tragično nastradalog sina.

 

 

Nenad Periš, otac nastradalog Mateja Periša

Naime, Nenad Periš je bio kum na krštenju sina prijatelja Mateja Periša, a koji nosi ime upravo po njemu - Matej.

- Danas mi je bio poseban dan. Bio sam kum na krštenju malome dečaku Mateju. Otac tog dečaka mog kumčeta je Toma prijatelj moga sina koji me pozvao za kuma. Hvala mu velika na tome. Sada imam pored moga anđela na nebu i ovde na zemlji moje kumče koje nosi ime po mome sinu. Želim mome kumčetu sreću i Božji blagoslov i neka ponosno nosi ime Matej - napisao je Nenad na društvenoj mreži Fejsbuk.

BONUS VIDEO

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading