ZAJEDNO SMO KAO I TADA...ZAJEDNO ZAUVEK! Nenad Periš uputio potresnu poruku na dan kada je Matej trebalo da napuni 29 godina
ATA Images

Perišev otac, Nenad, pet meseci je tragao za svojim sinom od kojeg nije bilo ni traga ni glasa. Nažalost, Matejevo telo pronađeno je u Dunavu na Adi Huji u Beogradu, a obdukcija je pokazala da se utopio.

Juče, na dan kada je Matej trebalo da slavi svoj 29. rođendan, oglasio se njegov otac Nenad Periš potresnom porukom koju prenosimo u celosti:

- Pre dve godine na današnji dan bio sam kao i danas, večeras u ovoj dalekoj zemlji, pričali smo. Rekao si mi tada "volim te"... Danas evo na isti dan koji nisam ni mogao zamisliti da će doći ja tebi kažem fališ mi, do boli, do boli...Danas kada bi na tvojoj torti bilo 29 sveća grlim te svom snagom. Zajedno smo kao i tada, zajedno zauvek - stoji u objavi Periša, prenosi Republika.

ZAJEDNO SMO KAO I TADA...ZAJEDNO ZAUVEK! Nenad Periš uputio potresnu poruku na dan kada je Matej trebalo da napuni 29 godina

Alo! Ilustracija /J.V.

 

Podsetimo, Splićanin Matej Periš došao je u Beograd kako bi sa prijateljima dočekao Novu godinu, međutim, nestao je u noći između 30. i 31. decembra 2021. kada je izašao iz kluba "Gotik". U njegovu potragu se uključio ceo region, a niko nije ni slutio da će njegovo telo biti pronađeno skoro pola godine kasnije, kilometrima daleko od mesta gde ga je poslednji put snimila kamera na video-nadzoru.

Mornari su 18. maja u Dunavu na Adi Huji uočili telo za koje će se nekoliko dana kasnije ispostaviti da je telo Mateja Periša.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading