OTAC MATEJA PERIŠA NIJE MOGAO DA SAKRIJE TUGU ZA UBIJENOM VANJOM Poručio joj jednu rečenicu koja je sve rasplakala
Alo! Ilustracija /J.V.

Sve zemlje regiona bile su uključene u potragu, a građani su strepeli od najgoreg.

Te vesti su sinoć saopštene, a svoju tugu nije krio ni otac Splićanina Mateja Periša, koji je nestao u decembru 2021. godine, da bi u maju sledeće godine njegovo telo isplivalo iz reke, kod Ade Huje u Beogradu.

Nenad Periš je sinoć objavio ilustraciju na kojoj je na makedonskom napisano: "Počivaj u miru, Vanja (Počivaj vo mir, Vanja)", a uz to je dodao i emotikone molitve i jedno srce.

 

 

Ministar policije Severne Makedonije Oliver Spasovski objavio je jutros sumnju da je u otmicu devojčice umešan njen otac.

- Monstrumi su kidnapovali devojčicu i to pošto im je otac dao podatke kada izlazi. Sačekali su devojčicu na ulazu zgrade u kojoj je živela, vezali joj ruke i noge i stavili je u vreću za spavanje. Vozilo „sitroen“ Panče Žežovskog iz Velesa i „reno kangu“ primećeni su 27. novembra u zajedničkom kretanju, a do tada nismo imali prijavu da je njegov automobil nestao. Izvode devojku vezanih ruku i nogu i u vreći za spavanje, ispred vozila "sitroen" je vozilo "reno kango" koje se sve vreme kreće ispred njih. Izvedena je napolje, izvršeno je ubistvo i zapaljeno vozilo - rekao je danas na konfereniciji za novinare ministar policije Severne Makedonije Oliver Spasovski.

Vanja Đorđevska

Foto: Prinstcreen

 

Prema prvim sumnjama, motiv zločina je iznuda novca od Vanjine majke, a opsežna istraga je u toku.

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading