"A KAD JEDNOM I TI KRENEŠ PUTEM KOJI SVE NAS ČEKA..." Potresna poruka oca Mateja Periša (FOTO)
Foto: Alo/ilustracija

- A kad jednom i ti kreneš putem koji sve nas čeka, svetlo pravo nad tom stazom vodiće te do daleka, obasjaće tvoje lice, srećan bićeš, on te čeka, tad ćeš videti sjaj u oku nekog svog iz daleka - objavio je Nenad Periš.

Ispod ove objave komentari su se samo nizali:

"Pokoj večni udeli im Gospodine, i čuvaj ih u tvom nebeskom kraljevstvu"; "Šaljem zagrljaj podrške"; "Želim svu snagu Gospoda Vama", "Naš plavi anđele"; "Voljeni nikada ne umiru i večno ostaju u našim srcima" - neke su od mnogih reči podrške za Matejevog oca.

 

 

Podsetimo, posle potrage koja je trajala čak 139 dana, u Dunavu kod Ade Huje pronađeno je telo 27-godišnjeg Splićanina za kojim su policija, ali i ceo Beograd i Srbija, tragali još od kobne noći između 30. i 31. decembra 2021. Poslednji put viđen je ispred kluba “Gotik” gde je bio sa društvom iz Splita, odakle je otišao iz nepoznatih razloga.

Periša su nadzorne kamere hvatale narednih desetak minuta, a potom mu se gubi svaki trag. Kako je utvrđeno, nije bilo reč o nasilnoj smrti. Ova strašna tragedija spojila je u bolu i tuzi Beograđane i Splićane, ali i ceo region.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading