LAŽOVČINA Krivi opet prevario birače i izigrao poverenje građana!
EPA/BORIS PEJOVIC

Krivokapićev spisak neispunjenih obećanja bogatiji je i za današnje neusvajanje Zakona o popisu.

Podsetimo, Krivokapić je poručio DF-u da se vrati u skupštinske klupe a da će Vlada na čijem je čelu usvojiti novi Zakon o popisu stanovništva na sednici 26. avgusta.

Iz Kabineta predsednika Vlade 12. jula upućen je mejl Ministarstvu finansija sa naslovom “Usvajanje Zakona o popisu” u kojem se navodi da je planirano usvajanje 26. avgusta.

- Drage kolege, delimo sa Vama važnu informaciju i molimo za preduzimanje potrebnih aktivnosti za realizaciju. 26. avgusta održaće se sednica Vlade za koju je planirano usvajanje predloga Zakona o popisu - navodi se u mejlu Kabineta predsednika Vlade Crne Gore.

Na dnevnom redu današnje sednice Vlade nije se našao predlog Zakona o popisu.

LAŽOVČINA Krivi opet prevario birače i izigrao poverenje građana!

Printscreen

 

Vlada je današnjoj sednici usvojila Uredbu o dopunama Uredbe o minimalnoj sumi osiguranja od profesionalne odgovornosti u oblasti izgradnje objekata, Odluku o upućivanju policijskog predstavnika na rad u sedište Evropske policijske kancelarije (EUROPOL), Informaciju o stanju požara u Crnoj Gori, Informaciju o implementaciji Projekta „Izgradnja Zatvora za severnu regiju Crne Gore u Mojkovcu“, Polugodišnji izveštaj o radu Komisije za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki za period 01. januara – 30. juna 2021. godine, a dala je saglasnost ZU Opšta bolnica „Blažo Orlandić“ Bar za pokretanje postupka izgradnje kiseonične podstanice.

Premijer Zdravko Krivokapić je još jednom slagao i prevario, ne samo DF koji je pozivao da se vrati u skupštinske klupe kako bi glasali za Zakon o popisu, već i javnost koja je naviknuta da je premijer u kontinuitetu mesecima laže i vara.

Od Krivokapića ništa novo!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading